2012 – Végelszámolás?

2012 – Végelszámolás?

2012 – A végelszámolások ideje

Több témakört is szeretnék érinteni a jelenlegi változások kapcsán.

Az első fontos témakör a testi szintű változások. Talán soha nem tapasztalt mennyiségű betegség diagnosztizálható, mint napjainkban.
Ennek főként 2 oka van.
Az első az, hogy számtalan fiatal és középkorú lélek dönt úgy, hogy nem kíván részt venni az átalakulásban. Nem fejlődnek, és a könnyebb utat választják, elmennek a földi síkról.
A lélek olyan betegséget vagy balesetet teremt, mellyel hamar kiléphet a testből.
Nehezen viselik a Földre érkező emelkedett rezgésszintet. Biztosan tapasztaljátok Ti is, hogy tömegek hagyják el a földi síkot.

A másik oka a fizikai tüneteknek az, hogy a karmaletétel testi szinten is zajlik.
Az emocionális tisztulás a testet is érinti. Keresztül kell engedni magunkon az érzéseket.
Szinte nincs olyan ember a környezetemben, aki az utóbbi időben ne esett volna át legalább egyszer epe- vagy vesegörcsön, emésztési problémákon, fejfájáson, látás- vagy hallászavaron, bőrproblémákon.
Jellemző tünet lehet még a szédülés, a hányás, hasmenés, kiütések, köhögés, pánikrohamok.
A karmaletétel nem azt jelenti, hogy leválasszák rólunk, amire nincs szükségünk, hanem azt jelenti, hogy a hozott feladatokat halmozottan kapjuk, hogy az idei évben keresztül tudjuk engedni magunkon. Bármilyen fizikai tüneted is jelentkezik (legyen az egy fejfájás vagy egy rákos daganat), ne feledd, hogy mindig ott van a választás lehetősége.
Szembenézel vele, megszünteted létezésének okait, ezzel meggyógyítva a tested, vagy megadod magad neki. Azt gondolom, hogy nincs más választás, mint tudatosan dolgozni önmagunkon.
A megértés hiánya a gyógyulás hiányához vezet.
Valóban eljött a végelszámolások ideje. Akivel még karmikus feladatod van, megjelenik az életedben.
Ezek lehetnek rég látott jó barátok, de lehetnek számodra vadidegen emberek.
Néha két szem villanásából megtörténik az energiacsere. Nagyon egyszerű: ha valaki felé van karmikus adósságod, az elveszi, ami az övé (lehet, hogy megbánt), ha pedig ő tartozik Neked, visszaadja, ami a Tiéd (pl. segít Neked valamiben). Emberek jönnek-mennek most az életünkben.

A másik fontos témakör, amit szeretnék érinteni, azok az egzisztenciális félelmek.
Sokan állandó félelemben vannak, hogy bizonyos dolgokat elveszíthetnek, vagy életszínvonaluk lecsökkenhet. Félelemből látszatbiztonságot teremtenek, amely még jobban erősíti a függőségi viszonyt. Azt hiszik pl., hogy fontos jól fizető, biztos munkahelyet találni, hogy fontos, hogy mindig legyen pénz a számlájukon, vagy olyan dolgokra, amikre “szükségük” van.
Ezzel elkezdődik az ördögi kör. Azzal a félelemmel, hogy egy napon kevesebbjük lehet, mint ma, félelmet vetítenek ki a jövőbe. Fontos meghozni azt a döntést, hogy végre a jelenben éljünk!

Csak a MOST létezik.

A gazdaságban óriási változások/átalakulások vannak és várhatóak. Nem tudhatod, mi lesz holnap.
Ezért élj a mában! És ne feledd, az élet igazságos! A pénz újrafelosztása folyik a világban.
Azok az emberek, akik segítenek társaiknak az átalakulásban, akik megosztják tudásukat, tapasztalataikat, és hajlandóak személyes fejlődésükért megtenni mindent, amit tudnak, azok emelkednek, és biztosra vehetik, hogy nem süllyednek el. Akik csupán a materiális világgal vannak elfoglalva, egyre nagyobb pánik van úrrá rajtuk.

A harmadik téma, amire kitérnék, a lélektárs és ikerlélek témája.
A párok közötti összekapcsolódás kezdetét vette, így néhány hónapon belül megtörténhet a találkozás.
Ám egy rendkívül fontos dolgot meg kell értenünk ehhez: szeretned kell önmagad!
Ikerlángod olyan mint Te! Talán nem úgy néz ki, de energetikailag sejtről-sejtre pont olyan, mint Te. Tehát ha gyűlölsz magadban bármit, ikerlángod, visszatükrözi Neked azt.

Bármit is érzel, ő ugyanazt érzi. Így ha nem szereted magad feltétel nélkül, ő sem tud szeretni és elfogadni Téged. Ehhez óriási mennyiségű emocionális gyógyulásra van szükség.
De egyre közelebb vagy ehhez az egyesüléshez. Az abszolút integritás és őszinteség művészetének mesterévé kell válnod, hogy működjön a kapcsolat.
Az öngyógyítás és az önmagaddal való munka mesterévé kell válnod…

A földi sík átalakul. Hogy résztvevőként vagy szenvedő szemlélőként veszel részt benne, az már a Te döntésed…

Ne feledd! Ez most egy olyan változás, mely mindent megváltoztat!

Forrás: tudatbazis.hu

 

http://ahimre.blogspot.hu/2012/10/2012-vegelszamolasok-ideje.html

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!