Az Arany-kódex használata

Az Arany-kódex használata

 

1)

Energiaszintednek maximumát hozd ki magadból minden nap. Ez azt jelenti, hogy minden nap tudatosítsd magadban az égi csodát, amire képes vagy és azt is, hogy nem kell hozzá senki, hogy isteni lényed teremtő ereje a maximumot tudja nyújtani Számodra és a segítséget kérők számára is.

 

2)

Légy önmagad!

Mindig minden helyzetben légy  önmagad. Fényességed ne tompítsd azzal, hogy meg akarsz felelni. Nem kell megfelelni, és másokat sem kell megváltoztatnod. Mindenki fejlődési folyamaton megy át, légy türelemmel és hagyd hogy tapasztaljanak.

 

3)

A Bizalom kérdése.

Az égi küldöttnek nincs oka bizalmatlankodni! Mindig teljes bizalmat kell érezned az Égiek felé. A Szenthármasság szintjénél nem lehet ebbe a hibába esni, mert a következménye nagy lehet. Nem kell bizonyítani semmit, magaddal légy tisztában, és a bizalom természetes lesz Számodra.

 

4)

Éld az életed a Rád szabott feladatod részével!

Ne menekülj az égi ajándékaink elől, fogadd el, hogy élhetsz velük. Segíts másoknak is. Vállald fel, hogy kiválasztott vagy. Minden élethelyzettel meg tudsz birkózni, Számodra nincs lehetetlen. Minden nehézség megoldandó feladat csupán, és Te képes vagy arra, hogy megoldd.

 

5)

A használat.

Ha használod égi fényed adományait, mindig a végeredményt képzeld el először. Lásd a legnehezebb helyzetet is megoldva. Használd és alkoss teremtő erőddel, az áldás Veled van.

 

6)

A kísértés.

Nélküle nem lenne élet. Tanuld meg kezelni. Minden egyszerűbb lesz, ha 3 szintről tekintesz a dolgokra, kísértésekre. Nem szabad elcsábulni. Nem azokról a dolgokról beszélek, amiben szeretet és öröm lakozik. Tudnod kell különbséget tenni.

 

7)

A tapasztalatok.

Minél több van, annál jobban fel vagy készülve a továbblépésre. Mások dolgaiból, élettapasztalataiból is vondd le a tanulságot! Mindent jól jegyezz meg, amit már megéltél és megtapasztaltál. Ha tanulságot vontál le belőle, akkor nem fog energiaveszteséget okozni az életedben.

 

8 )

A megismerés.

Ismerd meg belső énedet! Beszélgess vele, és segíts, hogy érezze: harmóniában vagy önmagaddal. Ezáltal könnyebb lesz megismerni másokat is úgy, ahogy azt kell.

 

9)

A továbblépés.

Lépned kell! Nem ragadhatsz le egy szinten sem, hiszen magyarnak születtél. MAG-nak! Fejlődni gyorsabban tudsz, mint ahogy azt gondolod. Ezért törekedj mindig előre és lépésről lépésre haladj, de ne másokon át. Akit magad fölé emelsz, gondoskodik további lépésedről.

 

10)

A megérkezés.

Amikor megérkezel, átéled mindazt, amit tapasztalnod kellett erről a szintről. Gyerekjátéknak tűnik majd addigi életed. Másképpen látod magadat és másokra is másképpen tekintesz. Tisztelet, alázat és végtelen szeretet vár Téged.

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!