Müller Péter – 2012-vel kapcsolatban…

Müller Péter – 2012-vel kapcsolatban…

Előzetes a cikkhez  🙂  mint utólag megtudtam a cikk 2010 januárjában  íródott és Fáczányi Dóri írta – a következő linken találod az eredetit: http://faczanyifengshui.blogspot.com/2010/01/mit-tartogat-nekunk-2010.html  A hozzászólásokban Dóri személyesen nyilatkozik erről  🙂

A címet nem módosítottam mert aktuálisnak találom, de közhírré tétetik, hogy Müller Pétert idézve, a cikket Fáczányi Dóri 2010-zel kapcsolatban írta ! Manita

 

 

Földünkön jelentős energetikai változások zajlanak, melyek minden ember életét érintik. Felgyorsult életünknek jó páran ismerik az okát, azonban sokan kétségbeesetten, értetlenül állnak a változások előtt.
Átalakulásunk oka, a jelenlegi sűrű anyagból való felemelkedés egy magasabb rezgésszámú dimenzióba, ahol az alacsony rezgésű energiák már nem hatnak ránk, (félelem, gyűlölet, irigység, féltékenység stb.) vagy már nincsenek is jelen.
Tudom, hihetetlennek tűnik, mert a látszat gyakorta mást mutat, de ezek az energiák már nem sokáig lesznek életképesek.

Sokat hallhatunk, olvashatunk a dimenzióváltásról, hogy zajlik majd, de biztosat senki nem tud, mi is fog történni valójában. Számos könyv foglalkozik régóta a témával, több verzió is elképzelhető. Az emelkedés célja, hogy tudatunkat megtisztítsuk és egónkat kordák közé szorítva, lelkünket megnyitva kapcsolódjunk isteni énünkhöz. Ez a folyamat már régóta elkezdődött, idáig azonban nem volt ennyire szembeötlő a változás. A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját. Mit jelent ez?

Azt érezzük, felgyorsul az idő. (Az időt egyébként csak mi, emberek érzékeljük, más dimenziókban nincs se tér, se idő.) A Földet érő energiák rezgése fokozatosan emelkedik, az anyag sűrűsége csökken. Mivel jár ez a jelenség?
Tudatunk kitágul, egyre többször használjuk intuitív érzékelésünket. Fejlődik finom érzékelésünk, egyre többen tudnak összekapcsolódni Isteni énükkel, másokkal is tudati szinten. Testünk is változáson megy át, ennek következtében sokszor érezhetjük magunkat fáradtnak, idegesnek, levertnek ok nélkül. Komoly hangulathullámzások törhetnek ránk a semmiből. Ez azért van, mert testünk nehezen alkalmazkodik a hozzánk érkező, új energiákhoz, amíg beépül. Nem kell tőlük megijedni, hagyjuk, hogy beépülhessenek az új energiák. ” Feküdjünk rá arra a bizonyos hullámra és hagyjuk, hogy vigyen magával előre” Sokkal gyorsabban túljutunk a nehezén!

Tudati szinten gondolataink egyre többször és egyre pontosabban valósulnak meg. A pozitív, teremtő gondolataink is, de a félelmeink, nehézségeink ugyan így. Ezért is fontos, hogy figyeljünk gondolatainkra, és tudatosan fogalmazzuk meg őket. Egyre többen foglalkoznak ezotériával, nyitnak alternatív gyógymódok felé, aminek megvan az előnye is, és a hátránya is. Ha nem vagyunk elég körültekintőek és túl gyorsan akarjuk életünkbe a változásokat behozni, akkor bajt is okozhatunk, első sorban magunknak, de környezetünknek is.

A két legfőbb erény, amit mindenkinek meg kell tanulni, ha szeretne a változásokban részt venni: türelem és alázat. E kettő nélkül könnyen kicsúszhat lábunk alatt a talaj! De ha betartjuk a szabályokat, akkor megtapasztalhatjuk a bőséget és szeretetet életünkben!
Ahogy emelkedik a rezgés szint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között.

 

Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új rezgéseket befogadni. Ők maradnak a saját rezgés szintjükön, viszont azok, akik emelkednek, már nem tudják elviselni a durva energiákat. Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül. Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk és új ismeretségek születnek. A hazugságok, önáltatások ideje lejárt. Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel. Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk. Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!
Azok, akiknek azonos a rezgésük, csoportokba szerveződnek és együtt haladnak tovább az úton. Lesznek, akik utolérnek minket és felzárkóznak, de lesznek, akik végleg elmaradnak. Amikor becsukódik mögöttünk egy ajtó, kinyílik előttünk egy új! Ezt ne felejtsük el. Ne rágjuk magunkat azon, hogy mi lesz majd, hanem éljünk a jelenben, tanulva a múltból! Ez a feladat!

” Aki megtalálta ” középpontját”, messzire sugárzik! Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol. Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak. Ne félj, hogy társtalan maradsz. Szíved adásban van, és megtalálod a veled “egyívásút”.Minden az “adó” erején és tisztaságán múlik.”

 

” Ha csillagodat követed, életed is megváltozik. Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak. Mások jönnek helyettük.” (Müller Péter )

Az egónk az egyetlen ellenségünk, ami visszavethet fejlődésünkben. Az, aki elhiteti velünk, hogy nem vagyunk méltók a változásra, az emelkedésre, hogy nem is érdemeljük meg a tudást. Ne higgyünk neki! Az egyik legerősebb fegyver, a szeretet ,mely mindent elsöpör és nincs ellenség, mely szembe szállna vele. Jelenünkben szívcsakránk megnyitása a feladat, ami korántsem olyan egyszerű, mint amilyen könnyű leírnom. Sok sérelmet, fájdalmat, és feldolgozatlan traumát cipelünk magunkban, (életek óta) aminek feldolgozására és megbocsájtására most jött el az idő.

Bontsuk le falainkat! Merjünk hinni, bízni és szeretni! Még ha védtelenek is leszünk általa, sebezhetők, de a régi színjátékok már nem folytathatók. ” magadat kell átalakítani,ha sorsodon változtatni akarsz. Ha belül változol, megváltozik a “kívül”is. Lelked sugárzása messzire hat, átvarázsolja a külvilágodat. De magadon kell kezdeni! Ha külső harmóniára vágysz, először magadban kell összhangot teremtened. Ha szeretetre vágysz: szeretned kell! Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra.” Akiben ez a “benső mágnes” működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni, sem manipulálni – úgy vonz, hogy mindenkit meghagy a maga szabadságában. Az emberek ezt megérzik. A vonzásnak ezt az ellenállhatatlan erejét szeretet-nek hívjuk.”

(Müller Péter)

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

7 hozzászólás

 1. Abonyi Ágota

  Minden szava igaz. Tudjuk Müller Péter a mai kor nagy gondolkodója.
  Tisztelem Őt, és a munkásságát. Nem meglepő tehát, higy teljesen egyetértek vele.
  De itt szeretném elmondani, hogy sorra tapasztalom azt, ami fent leírt. Igen, elkezdtem a spiritualitással fogalakozni. Szeretem embertársaimat, mert csak így tudom őket megérteni. Ma már gyógyítom a lelküket, sokan fordulnak hozzám, mert állítólag látszik rajtam hogy megbízhatnak bennem. Egyre több képesség bújik elő. Ezeket szintlépésnek nevezzük. Először megtanultam a gyógyító energiával bánni. Már küldeni is tudom. Erre mindenki képes, csak ahogy a mester mondja, az egónk nem hagyja hogy elhiggyük. Ha legyőzted az egód, mindenre képes vagy!! Most ott tartok, hogy rá tudok hangolódni emberekre, látom mit érez, látom a gondolatait, és ha baj van, tudom hol a segítség.
  Az utam még hosszú, de TUDOM, hogy a változások elkezdődtek, tudom hogy egy jobb élet következik. Úgy hívom ARANYKOR. Érzem a rezgésváltást, és az a dolgom, hogy minél több embernek felnyissam a szemét. Nem mindenki hallgat meg, neki más az útja. Meggyőzni senkit nem kell. Csak tájékoztatni. Hogy milyen utat választ, az már csak az ő dolga. Sok szeretettel, öleléssel mindenkinek. Az ARANYKOR legyen Veletek. Ágota

 2. milyen érdekes kis turpisságok vannak 🙂
  (és több mint 20 helyen megjelent mint 2012ről szóló vélemény)

  azóta is keresem, hogy hol lehet az eredeti 🙂
  …bár lehet, hogy 2012ről is ez Müller Péter véleménye 🙂

  nooo
  ha kiderítem, közzé teszem 🙂
  Kösziii Oneuser 🙂

  • oneuser

   Kedves Manita!

   Nagyon szívesen!
   Nem tudom, hogy 2010-ben ki írta ezt a cikket, én úgy gondolom, hogy az idézőjeles részek, melyek után oda is van zárójelben írva hogy Müller Péter, Tőle.
   De hogy az egész kitől!?

   Sok sikert a “kiderítéshez” ! 🙂

  • Kedves Manita!

   Szeretnék bemutatkozni, Fáczányi Dóri vagyok, a cikket én írtam 2010.januárjában,mikor a blogomat létre hoztam. http://faczanyifengshui.blogspot.com/2010/01/mit-tartogat-nekunk-2010.html
   mivel Müller Pétert is idéztem a cikkben,akit (egyébként nagyra tartok) az idézet végén megjelöltem,ahogy ezt illik, valaki félre értette,és így megy a neten körbe -körbe.Mostanában figyeltem fel rá én is,(legutóbb egy köremai-ben,ami amerikából érkezett) :)) ,hogy 2012 -vel kapcsolatosan jelentetik meg a cikket.
   Szeretettel ajánlom a blogomat ,ha kedved van tarts velem. http://www.faczanyifengshui.com/, ezekkel foglalkozom
   http://faczanyiviragterapia.blogspot.com/ Szép napot Neked! Dóri

   • Mátyás Anita

    szia kedves Dóri 🙂
    örülök hogy jelentkeztél – így legalább nem kell keresnem tovább 🙂 a cikked csodás – akármikor íródott is – de azért az elejére beleteszem a módosítást… Remélem Müller Pétertől is meg tudom egyszer kérdezni, hogy 2012ről is hasonló véleménnyel bír -e ? Manita

    • Kedves Manita!

     Köszönöm szépen!Gondolom mindenki,aki azon dolgozik,hogy egy őszintébb Világot teremtsünk,hasonlóan vélekedik erről a témáról!Nem széthúznunk kell,hanem összetartanunk!
     Ágotának szeretném üzenni,hogy a leírtak nagyjából az én tapasztalásaim is,mert én is ezen az úton járok,és mindig örülök,ha valakinek tudok segíteni,és feltudom nyitni a szemét!
     További szép napot és sok sikert kívánok!Dóri

Szólj hozzá!