A Felemelkedés érzékelése

A Felemelkedés érzékelése

Az észlelés fókuszpontja

Kedvesek, az Arktúrusziak vagyunk.

Megáldunk mindannyiotokat ezen a fontos napon, 2012.12.21-én,  és mindenkinek egy boldog téli napfordulót kívánunk. Látjuk fényeteket, mely minden lélegzetvételetekkel növekszik. A mi perspektívánkból Gaia felveszi növekvő fényeteket és megosztja mindenkivel, aki még nem lelt rá a fény forrására.

Gaia és minden lakója örül ennek a napnak, amikor egy csendes kezdet útjára indult. Az Új Korotok bárányként érkezett meg és egy oroszlán erejéhez fog felnőni. A mindent átható csönd megérkezett JELEN-etekbe, amikor a mindennapokban ÖNMAGATOK LEHETTEK. Amikor a csendben lazítotok, hallani fogjátok hangunkat és mindenütt látjátok arcunkat.

Sokan közületek el akarták hagyni a 3. dimenzió kihívásait és zaját, de nem voltatok tisztában, hogy az elhagyás, mint olyan nem létezik. Ti mindannyian mindenütt vagytok. Ami változik, az nem a helyzetetek. Csupán az észlelésetek fókuszpontja változik, ami szándékaitokat tükrözi. Ez a szándék a feltétel nélküli szeretetetek ereje által észlelésetek fókuszpontjában rögzül.

Egymás után elkezditek felismerni, hogyan irányítsátok bármerre figyelmeteket és azt feltétel nélküli szeretetetekkel összekötve lesz az észlelésetek fókuszpontja. Először csak egy pontot lesztek képesek fenntartani. Ha elengeditek az általatok megszokott időt, akkor egyszerre több, mint egy pontra is képesek lesztek az észleléseteket fókuszálni és megtartani.

Ez az észlelési képességetek, hogy több ponton megtartsátok fókuszotokat egy veletek született képesség, ami a felemelkedett mesteri jelenlétetekből fakad. Igen, már felemelkedett mesterek vagytok, de ezt elfelejtettétek a háromdimenziós gondolkodásotok miatt. Nem vagytok az ötödik dimenzióssá válás folyamatában. Hanem azon vagytok, hogy az észlelésetek fókuszpontját újra az ötödik dimenziós Önvalótokhoz helyezzétek vissza, amik MINDIG is voltatok.

A felemelkedésetek nem fejlődési folyamat, hogy valakivé váljatok. A felemelkedésetek egy olyan folyamat, hogy emlékezzetek arra, akik mindig is voltatok és hogy visszatérjetek észlelésetek Önvalótokra irányított fókuszpontjához. Amint fókuszpontotokat tudatosan egy magasabb dimenziós kifejeződésetekre irányítjátok, képessé váltok a felemelkedett Éneteket és az emberi Éneteket [is] megtapasztalni.

Már beszéltünk erről a folyamatról. A MOST-otokon belül a fény energiamezői, melyeket a fizikai realitásotokba irányítanak, sokkal magasabb frekvencián rezegnek, mint azt elmúlt majdnem 26.000 éve valaha megtapasztaltátok. Ez az energiamező a fény legmagasabb frekvenciájával rezeg együtt, ami a feltétel nélküli szeretet.

Ennek a feltétel nélküli szeretetnek a fizikai formátokban és mindennapotok során való elfogadása nagyon megkönnyíti a többdimenziós emlékeitek visszatérését. Ezek a többdimenziós emlékek lehetővé teszik számotokra, hogy kapcsolatba kerüljetek minden igazsággal, melyet a 3. dimenzióban való hosszas tartózkodásotok folyamán elfelejtettek.

* Arra kérünk benneteket, hogy ebben a pillanatban az elfogadás fényében lazuljatok el…

* Érezzétek a magasabb dimenziós fényt, amint belép a tobozmirigyetekbe és aktiválja többdimenziós emlékeiteket…

* Tekintsetek már felemelkedett mesterként önmagatokra…

* Képzeljétek el részletesen ezen éneteket…

* Hogyan néztek ki? Mit viseltek? Nézzétek meg nagy fényeteket és szereteteteket, ami a harmadik szemeteken keresztül, a magasztos szívetekből és a kezeitekből áramlik…

* Érezzétek és fogadjátok el a feltétel nélküli szeretetet, ami magasabb dimenziós Lényetekből áramlik felétek…

Felemelkedett mesteri énetek EGY, aki azt a döntést hozta, hogy a jelenlegi testetekbe inkarnálódjon, hogy segédkezhessetek a bolygószintű felemelkedésben. Ezért NINCS szükségetek rászolgálni a felemelkedésre vagy magatokat valamilyen formában megváltoztatni. Már felemelkedtetek. Ezért minden, amit TENNETEK kell, hogy az észlelései fókuszpontotokat áthelyezzétek a többdimenziós Lényetekbe.

Észleléseteket a fantáziátok / 5D-gondoalterejével tolhatjátok át. Szüksége lesz némi meditatív „időre” míg lehetővé válik számotokra a fókuszpont áthelyezése, legyetek ezért türelmesek önmagatokkal. Sok inkarnáción keresztül hordoztátok magatokat emberi testben, amivel azonosítottátok Önmagatokat. Ezért át kell törnötök ezen a szokáson és Önmagatokat, mint Felemelkedett Mestert kell látnotok, földi testeteket pedig, mint LÉNYETEK projekcióját [kivetítését].

Kezdjetek úgy neki a folyamatnak, hogy elképzelitek magatokat Felemelkedett Mesterként, akik [valójában] vagytok!

* Nézzetek le a lábatokra, milyen lábat láttok…

* Lábatokról emeljétek tekinteteteket a testetekre, hogy megnézzétek mit viseletek…

(Felemelkedett Mesteretek nem feltétlenül humanoid [emberszerű], de ez ne zavarjon benneteket)

* Nézzetek a megemelt kezeitekre és nézzétek meg a belőle felcsillanó fényt…

* Érintsétek meg arcotokat kezeitekkel, és érezzétek, amint kezetek érintésétől a harmadik szemetek fénye megerősödik…

* Most érintsétek meg magasztos szíveteket, hogy lássátok, hogy magasztos szívetek és kezetek hogyan erősítik fel a fényt…

* Helyezzétek fókuszpontotokat ERRE a formára…

(Meditációtok közben először talán csak erre a pontra tudtok fókuszálni észlelésetek során)

 * Az észlelési fókuszpontotok, mint Felemelkedett Énetek, önmagában foglalja a földi testek észlelését is…

Ha ezt a gyakorlatot ismétlitek, lassan felismeritek, hogy azonosak vagytok egymással. Ekkor haladtátok meg az idő korlátait, mert az észlelésetek elsődleges fókuszpontja a Felemelkedett Mesteri Énetek lesz. És akkor az emberi észlelés fókuszpontját addig tartjátok fenn, amíg azt kívánjátok.

Valóban vissza tudtok húzódni az emberi észlelés fókuszpontjába és megóvhatjátok ezt az emberi testet a magasabb frekvenciákkal, hogy bármikor újra aktiválhassátok és használhassátok. A Felemelkedett Mesterek gyakran ezen a módon tartották meg [fenn] emberi testüket.

Valószínűleg sok „gyakorlat” szükséges, míg képesek lesztek emlékezni, hogy az elsődleges észlelési fókuszpontotok a Felemelkedett Énetek és az emberi testetek, Lényetek kivetítése. Kezdetekben valószínűleg azt érzitek a földi testetek az elsődleges észlelési fókuszpontotok és a Felemelkedett Mesteri Énetek nem igazán valóságos. Legyetek türelmesek Önmagatokkal, hiszen a 3. dimenziós szokások levetkőzéséhez „idő” kell.

Gaia lakói közül minél többen helyezik át Felemelkedett Énjükre fókuszpontjukat az észlelés során, annál hamarabb halványodik el a megszokott 3D-s idő. Az idő elhalványodása egy egységtudatban teljesedik ki, miközben Gaia elődleges észlelési fókuszpontját a felemelkedett bolygó Énjébe tolja át.

Ahogyan a ti Felemelkedett Énetek is az 5. dimenzióval és azon túlival rezonált együtt, bőven a földi inkarnációtok előtt, úgy Gaia felemelkedett Énje is az 5. dimenzióval és azon túlival rezgett együtt, mielőtt felvette volna 3D-s formáját, mint Föld bolygó. Gaia és lakói nem a fizikai szintről származnak. Minden élet a Forrástól származik, mely megválasztja a realitás frekvenciaskáláján meddig mozog [„nyújtózkodik”].  De amint egy lény túl sokáig időzik a fizikai szinten, elfelejti, hogy azonos a magasabb rezgésszintű Lényével.

Itt is emlékeztetnénk benneteket, hogy a Felemelkedés sem „teljesítmény” sem „képesség”!

A Felemelkedés egy visszatérés a Többdimenziós Lényetekhez!

Nyílt szívvel és feltétel nélkül szeretünk benneteket és MINDENKIT újra üdvözlünk a valóság magasabb frekvenciáin.

Az Arktúrusziak és MINDEN galaktikus és mennyei családunk.

Csatornázta: Suzanne Lie Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://suzanneliephd.blogspot.co.uk/

www.kristalyhang.wordpress.com

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!