Mentorunk és Szponzorunk: Vidi Rita

A Hősnők.hu oldal tulajdonosa és a Minerva Capitoliuma havi magazin főszerkesztője. Két csodás gyermek édesanyja és  két szuper jó könyv szülőanyja.

– Hagyd a dagadt ruhát másra! – az időgazdálkodásról íródott

– Hogyan váltsuk valóra vágyainkat? – a célkitűzésről szól

De ezt mindenki tudja  🙂

 

Úgyhogy én most nem a képen látható Vidi Ritát szeretném bemutatni, hanem akit én megismertem benne.

Ő volt az első, aki biztatott, hogy a 2012es oldal és a naptár jó ötlet… és ő volt az is, aki elsőként felajánlotta a szponzorságát ehhez a nagyszabású tervhez. Tanácsokkal, instrukciókkal látott el, aminek a felét persze nem értetem…hisz, olyan lépéseket sorolt fel, amik számomra ismeretlenek voltak. Az idő haladtával, alkalmazkodott, változtatott a hozzáállásán és a tanácsain, amikor a körülmények is változtak. Nem kötötte az ebet a karóhoz, hogy bármit is csak az ő tervei alapján lehet sikerre vinni.

Érdekes személyiség  🙂

Erős, de belül igazi érző lélek. Kemény, mégis tud velünk sírni. Esendő, de elismeri a tévedéseit. Üzletasszony, mégis NŐ.

Persze vannak hibái   Sokszor, nem elérhető  🙂  Hagyja, hogy a problémákat mi oldjuk meg…A „fekete levest” is kíméletlenül a nyakunkba önti, ami szól a lustaságról, irigységről, a nem jól, nem kitartóan, nem körültekintően végzett munkáról…és még sorolhatnám   🙂

 

A mentorságot nehezen vállalta, rágódott rajta sokat…de hát, a végeredmény a lényeg, hogy mellettünk döntött  🙂

Szeretjük a tudatosságát és a fejlődésre vonatkozó instrukcióit…de azért, nem könnyű, okos, elfoglalt nővel együtt dolgozni  🙂

http://www.vidirita.com

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!