Mi történik a levegőben? Lóhere művelet.

Mi történik a levegőben? Lóhere művelet.

Akarunk-e „mindent” tudni arról, ami a fejünk fölött zajlik, a szó valóságos és átvitt értelmében?
Igaz, embernek lenni felelősség, magunkért és másokért is….

 

Lóhere művelet.

 

Felhőgyártás.

A Project Cloverleaf kifejezés 721 OOO találatot ad a google keresőn, a chemtrails viszont  7.320.000 esetben jelenik meg.

A két elnevezés egy fogalmat takar : a világ vezető hatalmai katonai repülőgépek – mára a polgári repülés- bevonásával negatív töltésű, elsősorban fém ionokat permeteznek a magas légkörbe 11 éve folyamatosan, ezeket a csíkokat látjuk a fejünk felett nap mint nap a világ sűrűbben lakott helyein.

Itt hozzá kell tennem, Afrika déli részén ismeretlen, pedig 12 OOO méteren itt is elég nagy a zimankó az un. kondenzcsíkok kialakulására…

Hogy mi a céljuk ezzel a szigorúan titkos művelettel, arra később kitérek.

Miféle anyagokat mutathatunk ki újabban a csapadékban :

Aluminum (780 times over the save level.)

Arsenic (593 times over the save level.)

Manganese (4000 times over the save level.)

Barium (300 times over the save level.)

Zinc (8000 times over the save level.)

Iron (2000 times over the save level.)

Boron (4000 times over the save level.)

A felsorolt hét erősen mérgező anyag, – jórészt fémek – légzéssel bejutnak a szervezetünkbe,  csapadékkal bemosódnak a talajba, ahol a növényekbe épülve része lesznek a táplálékláncnak, kipusztítják felszíni vizeink mikro-élővilágát, felborítják a természet egyensúlyát, kitépnek egy darabot az ökológiai láncból, de ezen felül a következő betegségeket okozzák :

1. energiaveszteség, fokozott vagy krónikus fáradtság, gyakori álmosság, levertség, depresszió, általános rossz közérzet .

 

2. Légzési és légzőszervi problémák, orrnyálkahártya duzzanat, orrdugulás vagy orrfolyás, Hirtelen orrvérzés, Torok égés és gyulladás, Torok fertőzés, Felső légúti megbetegedés, Fulladás, Asztma, Tüdőgyulladás és annak tünetei .

 

3.Érzékelési gondok, Egyensúly zavarok és szédülés, Szem nyálkahártya gyulladás, égő, szem.

 

4.Fülgyulladás, Izom, ízületi problémák, Fájdalom és a duzzadt izmok és ízületek, Nyakfájás,

 

5. Szív-és / vagy a keringési rendszer zavarai. Különböző szívbetegségek, beleértve a szívmegállást .

 

6. Fertőzések, Influenza-szerű betegségek,  járványok ( vírusok nélkül) .

 

7. Fej-és agyi rendellenességek Fejfájás, migrén Feledékenység, memóriazavar Szótagolási nehézség,

Alzheimer-kór tünetei, Parkinzon kór tünetei(különösen az alumínium miatt.)

 

8. Emésztési problémák, Gyomor betegségek, Hasmenés, Gyomorégés.

 

9. Pajzsmirigy betegségek.

A fentiek csupán melléktünetek, az elsődleges cél nem a világ megmérgezése, a fémionokat addig használják, amíg azok a levegőben vannak.

Hogy legyen magyar vonatkozása is az eljárásnak, az elv Nicolas Tesla, és Teller Ede nevéhez fűződik, követőik az ionoszféra rezgését-töltését igyekeznek befolyásolni, miközben papíron a nemlétező globális felmelegedés ellen harcolnak, ám csupán sűrűn lakott területek felett alkalmazzák, a projekt–ből kimarad Afrika, Ázsia, és dél-Amerika.

Hogy az ionoszféra rezgésének mesterséges megváltoztatása miért cél, abba most ne menjünk bele, csak néhány példa :  koncentrált időjárási csapásokat lehet vele elérni, lehet manipulálni az ember mentális és spirituális állapotát, de ezen kívül a világ legveszedelmesebb fegyvere is egyben, akár mesterséges földrengést is elő lehet vele idézni, magyarul csillagháborús technológia, de akár hologramokat is készíthetünk vele, pl. New York látképét be lehet illeszteni a hortobágyi pusztába, de a felsorolás a végtelenségig folytatódhatna…

Itt megjegyezném, Tesla nem ezért adta az emberiségnek.

Részletek Dominik Storr ügyvéd Angela Merkelhez intézett keresetéből:”…Mivel a kémiai és/vagy biológiai és/vagy génmódosított anyagok a német légtérbe történő kibocsátása révén a talaj is szennyeződik, mely alkalmas arra, hogy embereket, állatokat, növényeket vagy más dolgokat  károsítson, és ez jelentős mértékben valósul meg, azok, akik ezeket az intézkedéseket tervezik és/vagy kivitelezik a talajszennyezés okán is büntethetők a Btk.
(Strafgesetzbuch) 324.a §.1. bek. 1.és 2. alapján…

” “…Továbbá a felelősök feltételezhetően a súlyos testi sértésért a Btk. 224.§. 1. bek. 1., 4., és 5. alapján büntethetővé válnak. Az alumínium és bárium, melyet világszerte nagy mennyiségben szórnak, az emberek számára mérgező fémek közé tartoznak. A bárium hányást, hasmenést, erős görcsöket és tartós szívritmuszavarokat okozhat.

Báriummérgezés esetén patikában vásárolható magnézium szulfátot használhatunk fürdősóként, bőrön keresztül felszívódik.

Az alumínium rákkeltő, elősegíti a csontritkulást és Alzheimer-kórt okozhat. A fő lerakódások befészkelik magukat a májba és az agyba, mely zavarodottsághoz és elbutuláshoz vezethet. Továbbá az alumínium lerakódik a herében, melynek következtében terméketlenség állhat be.

Az alumíniumot a szervezet csak csekély mértékben veszi fel. Más kelátképzők hatására azonban az alumínium-felvétel jelentősen növekedhet.
Egészséges emberben a fölösleges alumíniumot a vese kiválasztja. Azoknál az embereknél, akik vesebetegségben illetve veseelégtelenségben szenvednek, ez a kiválasztó folyamat nem működik, és a szervezetben megkezdődhet a felhalmozódás. Ha a vérbe sok alumínium kerül, mérgezés, ideg- és csontbántalmak alakulhatnak ki, azonban a természetben élő apró lényekre egyenesen halálos, pl. az USA édesvizeinek élővilágát mára szinte teljesen kipusztította.

A kiszórt nano-részecskéktől és polimerektől a légzőszervek is megbetegednek, mely súlyos, krónikus légzőszervi megbetegedésekhez vezethet. Mindezen tünetek az elmúlt években úgynevezett népbetegségekké fejlődtek.

Nézzük a mangánt :  Várandós és szoptató anyukák kerüljék a túlzott mangán bevitelt. Emellett a májelégtelenségben szenvedők, és epeürítési problémákkal küszködőknek mangán szedése igen csak ellenjavallt. Mangán mérgezés szinte csak mangán-por belélegzése következében valósulhat meg, ekkor viszont igen komoly tünetek léphetnek fel, mint például az impotencia, a koraszülés, abortusz, illetve pszichiátriai, vagyis elmezavarok.

Számos orvos igazolja, hogy már megnövekedett alumínium- és báriumkoncentrációt állapítottak meg átlag feletti hajmintában.

Mi van a bórral : növényeknél a túl lelkes bórtrágyázás a kis mérgezési lépcső miatt kerülendő, mert a bór több érzékeny növénynél már kisebb túladagoláskor mérgezést okozhat. .

A 2011.05.30-i sajtótájékoztató alkalmával számos orvos és feltételezett károsult jelentkezett az aláírónál…” A teljes jogi kereset itt olvasható:

http://www.chemtr...6.2011.pdf

Nézzük a cinket : cinkmérgezés esetén levertséggel, hidegrázással, köhögéssel, ízületi fájdalmakkal járó tüneteket okoz.

Hogy legyen egy kis csavar a történetben, Kanadában egy város egyenesen a kormányt perelte be hazaárulás és népirtás bűncselekményéért.

Hogy mivel tudunk védekezni ellene :

Elsősorban szilícium dioxid, és zeolit ásvánnyal kell méregtelenítenünk, a két termék SilaPure Silica és ZeoPure zeolit néven fut nyugaton :

http://www.chemtrails2011.com/

Használhatjuk méregtelenítésre a medvehagymát is, de itt felhívom a figyelmet, a növény csak közvetlenül a virágzást megelőző egy hétben leszedve hatásos.

Írtam már a problémáról régebben, most azonban a következő miatt  botlottam bele : ki akartam ásni, sátánista “barátaink” hogyan próbálják mesterséges úton megakadályozni az emberiség spirituális felemelkedését akkor, amikor az univerzum hatásai ellenük dolgoznak…

Persze teljesen meggátolni nem tudják, de megpróbálják.

Mind a mellett, hogy manipulált ionokkal csökkentik a rezgést, meg is betegítenek :

A negatív, frusztrált, beteg ember sosem fog tudni felemelkedni, ezért csak rontsuk el a játékukat, éljük túl, legyünk egészségesek, nevessünk minél többet, mert ez egy társas utazás lesz, Nélkületek mi nem megyünk sehová, – nem vagyunk képesek -, a megfelelő létszám alatt a Last minit út le lesz fújva, elmarad.

http://www777.blogter.hu/481074/lohere_muvelet

Megjegyzés: Az aktív szén (faszén lehetőleg puha fából, de kemény is jó) fantasztikusan tisztít, megköt minden méreg anyagot, kb. egy hónap egy kúra!

 

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!