Csigolyózás

A csigolyózás, a csigolyák helyretételét jelenti – a testi-lelki elakadásaink oldását.

.

csigolyók

.

 

A gerincvelőben lévő ŐSVÍZ az ősinformációkat áramoltatja a Föld, az Ég, vagyis a Mindenség felé – természetesen a Test összes szervét, sejtjét is beleértve.

A csigolyó-folyosóban áramló ŐSFOLYÓ, az Élet Vize, a Lélek összes ERŐINEK FORRÁSA.

 

A lelki elakadásaink (harag, gyűlölet, félelem, fájdalom, stb.), őrizgetése, a megbocsátásra, elengedésre, változtatásra való csökönyösségünk, a méltatlan kapcsolatokban, munkákban eltöltött éveink, (stb.) mind-mind, nyomot hagynak a csigolyó-soron, aminek deformációja, a csigolyók elcsúszása és helytelen rögzülése, hatással van 1-1 szervünk egészséges működésére – ami aztán fokozatosan romolva, kihat más csigolyókra és szervekre is.

.

gerinc méregtelenités

.

A Lélek elakadása, vagyis a Lelkünk megtagadása – hatással van az egész testünkre!

 

 

„A Teremtőtől, a Lélek, a vizet kapta kárpótlásul ajándékba, hogy Testbe kellett költöznie. Így, a vízzel a test is és a lélek is, megtalálja azt a szabadságot, tisztaságot és áramlást, amit a lélek a testet-öltéssel elveszített…”  (Részlet, a Víz meséjéből)

 

 

A víz folyamatos áramlását, tisztító hatását, a testben és lélekben, vízivással tudjuk biztosítani. Amikor elhanyagoljuk, megvonjuk a testtől – lélektől – akkor mindkettő haldokolni kezd. Az összes szervünk, sejtünk, működéséhez, MINDEN NAP friss víz kell! Az információ áramlását, a helyes működést, a testi-lelki mérgek, a gondolatok, érzelmek tisztítását, megnehezítjük, ellehetetlenítjük, amikor nem iszunk. 

.

testünk 70-80 %-a víz

.

 

A csigolyó-folyosóban nem áramlik az Ősfolyó, nem áramlik az információ, nincs elég víz a testben sem – a felgyülemlett méreganyagok, továbbra sem ürülnek, sem a testből, sem a lélekből … A lélek egyre erőtlenebb…

 

„A testünk minden sejtecskéje, a lelkünket szolgálja” – vagyis a lelked elfojtása, megregulázása, falakkal való körbebástyázása, nyomokat hagy a testeden….

 

Amikor a lelkünk erőtlen, nem vagyunk harmóniában – a testünk öngyógyító folyamatai nem működnek. Minden sejtünk követi a lélek fájdalmát.

 

A gerincvelőből kilépő idegpályák „becsípődése” vagy csak a fellépő, nyaki vagy alsó illetve felső hátfájdalom, nemcsak a hirtelen mozdulatok vagy nagyobb erőkifejtés következményei!

Általában, régóta fennálló és szőnyeg alá söpört, lelki okok azok, amik a fájdalommal jelzik, hogy már nem csak a léleknek, hanem a testnek, a szerveknek is gátjai vannak a szabad, egészséges, működésben. 

 

.

csigolyók és szervek

.

 

A csigolyózás, az az energetikai módszer, amely a test legfontosabb információs  központjának kezelése által indítja be a lélek elakadásainak oldását – ami természetesen, azonnal visszahat a test öngyógyító folyamatainak, méregtelenítésének, ELINDULÁSÁHOZ.

 

Nem masszázs, nem a test átgyúrása!

Nem arról szól, hogy valaki hetente-havonta helyre teszi a tested-lelked görcseit és Neked semmit sem kell változtatni az Életeden!

 

Ahhoz, hogy a csigolyóid a helyükön maradjanak, az izmok lazák, a mozdulataid, fájdalommentesek legyenek, rendbe kell tenned a víz-háztartásod és naponta kell tenned, mozognod, tornáznod, a gerinced (tested-lelked) egészségéért.…. (ez a kettő alap, de egyénenként több lehetőséget is javasolok)

 

Ha betartod, amit megbeszélünk, elég évente egyszer jönnöd.

 

A csigolyózás, NEM a tüneteket kezeli, NEM is az okokat keresgéljük, hanem a „Sárkányt ébresszük fel” – ami az alsó állkapocs, a koponyacsont és a teljes gerinc együttesét jelenti, ami az egész testre harmonikusan hat.

.

érzelmi központok

.

 

A SÁRKÁNY, minden szervre és a lélek minden erejére hatással van, hiszen a gerincvelő (az ŐSVÍZ) az ősinformációkat tartalmazza, ami ha szabadon áramolhat, a csigolyó-folyosóban, akkor egy „egészség rezgést” vagyis egy folyamatos öngyógyító rezgést továbbit az idegpályákon, a szervrendszereken át a sejteknek.

Az öngyógyító rezgés, nem engedi, hogy a lelki terhek, fájdalmak, sértettségek, tárolódjanak a lélekben és a testben – a mostanáig tároltakat, pedig igyekszik a test állapotához mérten, gyorsabban vagy lassabban kiüríteni.

 

Persze ehhez TE kellesz igazából!

Engeded-e, hogy mérgeid, teóriáid, haragod, sértettséged, betegség vagy áldozattudatod (stb.) kiürüljön?

Átlátod-e, hogy a tested-lelked állapota, a TE felelősséged?

 

Tudnod kell:

Sem megmenteni, sem meggyógyítani nem tudlak, hiszen sem Guru, sem Szent, sem Gyógyító nem vagyok!

Helyetted nem tudok elengedni gondolatokat, érzéseket, múltat, teóriákat… ahogyan helyetted nem tudok inni, mozogni, éltető ételeket enni…..

 

Abban hiszek, amit a csontkovács nagyapám tanított gyerekkoromtól:

 

„Nincsenek gyógyítók.

Egymásnak az öngyógyítás beindításában tudunk segíteni…”

 

Ez pedig mindig VÁLTOZTATÁST jelent!

 

…úgyhogy, amikor eljössz – a TE öngyógyításod beindításán fogunk dolgozni… Én elkezdem, Te pediglen folytatod, fenntartod azt az energia állapotot, ami születésed óta a SAJÁT ÖNGYÓGYÍTÓ REZGÉSED…

 

 

 

Hogyan érkezz a kezelésre?

 

Az előre megbeszélt időpont előtt több mint 2 órával könnyű ételt fogyaszthatsz.(nem kötelező enned) de a kezelés előtti 2 órában, minimum 1 liter vizet (de ha lehet, akkor többet!) igyál meg!

Hozz magaddal pamutpólót és kényelmes, gumis derekú nadrágot, tréning-alsót.

 

A kezelés, a földön fekve, (matracon) történik.

 

 

Mi történik a kezelésen?

 

  1. állapot felmérés

 

  1. kezelés

A csigolyózás az izmok fellazításával kezdődik.

A fellazítás, egyénenként fájdalommal járhat – azokban az esetekben főleg, ahol jellemző a mozgáshiány, a gyenge izomzat, az izomcsoportok helytelen terhelés miatti zsugorodottsága, a kopások, egyéb betegségek esetén, stb. ……… illetve túlhajszoltság vagy gondolati, érzelmi stressz esetén is….

 

A csigolyók és a keresztcsont, a rugalmasságukat visszanyert izomzat hatására, szinte maguktól a helyükre kerülnek, az elmozdult állapotukból.

 

Végezetül, harmóniába hozzuk a „megdolgozott” izomzaton kívül az egész testet- lelket.

 

A csigolyózásnak, mint energetikai kezelésnek, erős tisztító hatása van a testre és a lélekre. Megindul a méregtelenítés mindkét szinten, ami teljesen normális folyamat, hiszen a cél eleve az, hogy távozzon minden, ami az elakadásokat okozta.

Ez jelenthet, hangulati hullámzást, orrfolyást, izzadást, köhögést, de a megszokottól eltérő állagú, színű, vizeletet vagy székletet is.

 

(az izomzat lazítása, az egyéni állapottól függően, lehet 20 perc, de akár 1 óra is)

 

 

  1. ellenőrző állapot felmérés

 

  1. tanácsadás, a továbbiak megbeszélése

 

 

Bővebb információ, érdeklődés, időpontfoglalás:

Budapest – Egerfarmos – Telki

.

Mátyás Anita

30- 9864324

.

.