Tökéletes betegség??

Tökéletes betegség??

Nem létezik! Minél kifinomultabb egy elmélet, annál nagyobb esélye van a hibázásra. Ha ismersz olyat, aki évek óta szenved betegsége miatt, küldd el neki ezt a cikket!

 

Felépítettél egy tökéletes alapokon nyugvó betegséget, már évek óta “gyógyíthatatlan” betegségben szenvedsz, ezt mondták neked és elhitted. Nem kell lemondani magadról, még ha eléggé meggyőző erővel is állítanak valamit. Maradj gondolkodó és kritikus. Itt az idő hibázni és közelebb kerülni az egészséghez. Kipróbáltál már 1001 kúrát, beszedtél minden ellenszert, de semmi. Mindig mindig ugyanoda kerülsz vissza, a tünetek jelentkeznek és egyre erősödnek. A rendszered, amit kiépítettél annyira intelligens, hogy mindig van egy ellenszered az egészség ellen.

 

Ezt az ellenszert tökéletesíted nap mint nap, amikor már tudomást sem veszel arról ami van. A betegséged jelen van az életedben, de Te a “fejedet a homokba dugod” és tudomást sem veszel róla. A test visszajelez és nem engedi, hogy elnyomd a tüneteket, mert minél jobban nem veszel erről tudomást, annál erősebben fáj, vagy kiújul valahol máshol. Ha a hasad fáj és szándékosan nem veszel róla tudomást, akkor a lábad mutat neked valami “újat”. Minden részed a tested tudatosságáról szól. Tudj arról, mi zajlik le benned, tudj a testedről is, mert hozzád tartozik.

 

Engedd meg a figyelmednek, hogy ne a tünetek elnyomásával foglalkozzon, hanem a tökélyre fejlesztett betegségedről, az egészségre kezdjen el figyelni. Mivel minden érzelmi alapon fekszik, legyen okod arra, hogy meggyógyulj. Eddig volt okod, a védelmi rendszered a betegségeden alapult, az egészség pedig piszkos maradt. Csiszolgassuk, fényezzük az egészségedet és nem lesznek olyan jellegű kifogások, amik a gyógyíthatatlanságod mellett szólnak.

 

Legyél kritikus aki nem hiszi el a saját gondolatit. Mert a gondolatok meggyőznek, félelmeken alapszanak, a tehetetlenséged magyarázzák. A tehetetlenséged, pedig oda vezet, hogy ne csinálj semmit, csak feküdj és ráfoghatod “azért nem teszel semmit: Mert beteg vagyok” Tegyél valamit végre, legalább egy lépést, mert az egészséged létezik csak elfelejtkeztél erről az állapotról.

 

Ha úgy érzed ez a cikk nem neked szól, küldd el nekik és hívd fel azok figyelmét, akik hasonló problémákkal küzdenek. Töltsd fel azok üzenőfalára, akik szerinted ismerhetnek…
Az egészség létezik! Keressetek meg személyesen és fogadjátok el a segítséget!

Szikszay Csaba

http://www.tudatossag.com/?q=content/t%C3%B6k%C3%A9letes-betegs%C3%A9g-szikszay-csaba

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/

Szólj hozzá!