Test-Átalakítás

Test-Átalakítás

Jól jönne egy „technika” vagy egy csodaszer, amivel:

– leadhatnál pár kilót vagy pár liter pangó vizet?

– felélesztenéd a sejtmegújító képességed? 

– elmúlnának a tüneteid?

– jó lenne a vér-áramlásod, szerveid működése, rugalmas lennél… fel tudnád emelni kezed-lábad… le tudnál hajolni….? 

– elfelejthetnéd a férfiassággal-nőiességgel kapcsolatos problémáidat…?

– EGÉSZ(séges) lennél?

.

Nos, szóval… jól jönne Neked egy technika vagy csodabogyó amivel át tudnád alakítani a TESTED ?

Ha a válaszod IGEN… akkor van pár hírem a számodra 🙂

.

Rossz hír:

Nincs csodabogyó!!

… ez nem egy fogyókúrás tanfolyam vagyis NEM kell fogyókúrázni – ez nem erről szól!

…és az átalakulás nem 3 nap alatt történik… hanem minden nap MAGadra kell fordítanod a figyelmed, az idődet… lehet, hogy hosszú hónapokon át…. de az is lehet, hogy pár hónap alatt megtörténik – Tőled függ!

.

Jó hír 🙂

Benned van minden a változáshoz… benned van az EGÉSZség 🙂 TE alakítottad ilyenné a tested –- a programjaid, félelmeid, hitrendszereid, elengedésével és a FIGYELMED irányításával TE tudod befolyásolni, újjá ALKOTNI!

NEKED kell energiát adnod ehhez, vagyis magadból kell erőt kihozni… ÉRTÉKET kell teremtened Magadban-Magadról 🙂

.

A nő vagy férfi „betegségei”, élhízása, testének, gerincének (fájdalmas) változásai, mindig a lélek, a lelki folyamatok tükre!
Tehát a gondolkodásmódodat, érzelmeidet, lelkedet, rezgéseidet, tesszük ki egy ÚJ lehetőség befogadására, hogy belülről kifelé a változást – az öngyógyítás beindítását, a LÉLEK segítségével a TEST el tudja indítani 🙂 

Nem kell túldimenzionálni!

Nem kell semmilyen szert, tablettát, egészség-kütyüt megvenned – ami majd megváltoztat… Neked kell megváltoztatnod a nézőpontjaidat MAGadról…

.

Hmm.. viszont (lehet) hogy ÉLETED legnehezebb feladatát kell MEGOLDANOD – Eggyé kell válnod a Testeddel … meg kell Értened, hogy TE mely gondolataiddal, teóriáiddal, viselkedéseddel, szavaiddal ADSZ olyan Parancsokat – aminek egyenes következménye, hogy a tested körbe PÁNCÉLOZZA magát zsírral + egy csomó betegségtünettel + daganatokat növeszt + elveszted a férfiúi vagy női minőségedet…stb…

 

— vagyis felelősséget KELL vállalnod, hogy a mostani állapotod (kinézeted, súlyod, érzelmeid, gondolataid, szavaid) TE OKOZOD – és csak TE tudod rendbe tenni!!

.

A test minden sejtecskéje a lelket szolgálja!

Ha a lelked megtisztítod – a test is tisztul. Ha a lelked változik… befogad valami újat, akkor a tested is megváltozik 🙂

Amíg Te magad, vagyis tested-lelked-szellemiséged tele van belső ellentmondásokkal, hiedelmekkel, hitrendszerekkel, ellentétes erejű célokkal-vágyakkal-vonzalmakkal, félelmekkel, függőségekkel, fájdalmakkal, megbántottsággal, önbecsapásokkal…….. – és semmit nem akarsz elengedni ezekből – nem fog megindulni a VÁLTOZÁS egyik szinten sem!

Ha szidod, mérgezed, utálod a tested, (vagy az anyósoddal, pároddal, munkáddal vagy mindig elégedetlen…stb.) akkor hiába kapkodod a gyógyszereket, csodabogyókat! A test nem fog változni TARTÓSAN a belső káosz és ellentmondás miatt.

.

Mert ahogyan bent, úgy kint. Ahogyan fent, úgy lent.

 

.

.

Részletek és témák:

Együtt rezegni az öt elemmel – Harmóniában Önmagunkkal

Víz Elem – tisztítás – érzelmek, test-lélek-szellem szintjein

Levegő Elem – szél, elengedés, lélegzés, csendfürdő „kint és bent”, gondolkodás elengedése

Föld Elem – test, hús, csontok, anyag, anyagiak… halmozás… táplálás… gondolat- táplálás, egó

Tűz Elem – révülés, tisztulás, elindulás, újjászületés…. Ég-Nap…

Szer-Elem – Isteni Törvény: Jóból JOBBAT 🙂 “Ki vagyok én?” Kapcsolódásaink…

és…

ÉLElem… ÉrtElem… FélElem… KegyElem…

…paraziták, fertőzések, sebek, rosszindulat, éhínség, halmozás… – kint és belül…

A TEST és a „benne rejlő” nőiesség-férfiasság újra felfedezése és megélése … illetve elnyomása –és ennek tagadása esetén milyen problémák, tünetek jelentkeznek…

elnyomott képességeink

halogatott (Élet)feladataink

hízás – fogyás

fiatalság megőrzése, ráncosodás, rugalmasság – az Újjászületés képessége

ráhangolódás a testedre

önszeretet-öngyógyítás

megbocsátás-elengedés

Szeretet-Szerelem

Szeretet-áramoltatás, rezgésszint emelés

képed Magadról – képed a Világról

az elme és az egó

fájdalomtest

álarcok, falak, hiedelemrendszerek, megfelelési kényszer, bűntudat, programok lebontása

érzékiség- érzéketlenség

egyszerű MOZGÁS

stb…

.

.

Mire számíthatsz?

– Folyamatos gyakorlatokra, tisztításra, elmélyülésre, tapasztalható rezgésemelésre…

– Senki sem tudja „visszaadni, visszacsinálni” a régi életed!

ÚJ Élet pedig, csak a változásban kezdődik! BENNED – Belül… HA töretlenül TESZEL Magadért!

– Saját valóságod felfedezésére 🙂

– Olyan kapcsolódásokra Magaddal és másokkal – ami még nem volt az Életedben!! 🙂

– Tükörbe nézésre, Önmagad megtalálására… régi hitrendszerek feladására…

– a TESTED Átalakulására 🙂

.

Elvont fogalmak helyett meglátjuk a Valóságot – beszélünk a józan paraszti ésszel felfogható összefüggésekről… ahol aktív résztvevője és megtapasztalója vagy a testednek-lelkednek szellemiségednek és minden változásnak ami Veled-Benned-körülötted történik….

.

…vagyis „gyakoroljuk” a belső Teremtőerő használatát, azt az esszenciát, amit kisugározva, ízig-vérig NŐ és Férfi testbe bújtatott LÉLEK vagy – amikor kapcsolatban és harmóniában vagy Önmagad Szeretet-rezgéseivel!

.

Előre szólok:

Megjárjuk a mélységeket, magasságokat, hogy a csodálatos, egyedi, érzékeny lelked kibányásszuk a köré épített falaid, kereteid, önbecsapásaid, hitrendszereid, halogatásaid mögül — hogy a fizikai sík kihívásait, gyönyöreit és gyarlóságait, harmóniába hozd a végtelen lelkeddel, az örök szellemiségeddel és elindítsd a veled született öngyógyítás természetes folyamatait!!

.

Eljött már az ideje, hogy TE végre felvállald a felelősséget a saját tested-lelked tisztításáért és az EGÉSZ Teljességedért?

Ha a válaszod IGEN, akkor itt tudsz érdeklődni, jelentkezni: 

Mátyás Anita

30-9864324

nevedbenasorsod/kukac/gmail/pont/com

 

.

.

A 3 napos tanfolyamot EGYÉNILEG veheted igénybe 2024 szeptemberéig – októberben indulnak újra a csoportok 🙂 

A napok közt két hét szünet van – és előre egyeztetett időpontban tartjuk.

(naponta: 9-17 óráig)

Ára: 33ezer Ft/nap

.

Mit kapsz még?

Kapcsolattartás

6 hónap után-követés… bármikor írhatsz vagy hívhatsz 

Személyes – így mindenki a saját megoldandó feladataival foglakozhat

.

 Kinek NEM való?

Aki naponta nem szán időt és energiát ÖnMAGára

.

.

Mit mondanak akik már voltak:

Kissné Kovács Eliza (2015)

Nehezen értettem meg, hogy ez nem fogyókúra, hanem a test átalakítása. De betartottam, hogy a víz-háztartásom napi szinten a maximumon legyen és este 7 után már nem ettem. Eltelt 2 hónap, mikor könnyebben vettem a levegőt, könnyebben mentem fel a lépcsőn és már nem úgy ébredtem mint akin átment az úthenger.

A 3. hónapban mérlegre álltam. Csupán 12 kiló ment le, viszont teljesen máshonnan mint az eddigi fogyókúráim során. 2 ruhamérettel kisebb ruhák már kényelmesek voltak. Akkor kezdtem el újra tornázni, gyalogolni és a lelkemmel, kívánságaim kimondásával is foglalkozni. Az elmúlt 18 hónapban 41 kilót adtam le, úgy hogy egyetlen percig nem fogyókúráztam. Megváltozott a bőröm, a hangulatom, a teherbírásom, a baráti köröm és a családommal való kapcsolatom is 2017-re.

Köszönet érte – és a sok-sok utólagos kérdésért, tanácsért is Manitának!

.

17 kiló 6 hónap alatt

mindez éhezés nélkül

egy költözés

mindez félelem nélkül, mindent átbeszélve, megértve, megbocsájtva

Nagylaki Ferenc

2017.

.

2014-ben voltam először Anitánál személyes konzultáción. 61 éves voltam akkor és 60 kilót akartam lefogyni nagyon gyorsan. Anita azt mondta, nem fogynom kell, hanem kitisztítani a testet és a lelket – aztán megengedni „neki” hogy a méreganyagok elengedése után a test a saját tempójában elengedje a vészhelyzetre tárolt vizet és elkezdje bontani a zsírt. Olyan testmozgást ajánlott megtanulni, ami meséken alapult és javasolta, hogy gyalogoljak egy utcányit és naponta tegyek hozzá 3 lépést.

Nevetségesen gyerekesnek találtam az egészet úgyhogy el sem mentem a tanfolyamra. Helyette nulldiétával leadtam 20 kilót (majd 2 hónap múltán visszaszedtem 18at.) 2015.-ben újra elmentem hozzá, de azt mondta nem foglalkozik addig velem, amíg 2 hónapon keresztül meg nem iszom a napi vízmennyiségemet. Megharagudtam, megfogadtam, hogy soha többet nem megyek hozzá.

Elpanaszoltam a barátnőmnek ezt a közönyösséget és erről a nevetséges módszerről mindent amit tudtam… Ő viszont csont és bőr volt (rákkal küszködött) de érdeklődő és nyitott volt ezért elment a 2015-ös tanfolyamra, mert nem akarta vállalni a kemoterápiát és remélte, hogy a test átalakítása közben a daganatai is eltűnnek. 6 hónap alatt 10 kilót felszedett és a ct sem mutatott elváltozást a testében 🙂

Egyfolytában arról beszélt, hogy hány kilót fogytak mások, milyen rádöbbenéseik voltak az életükről, milyen változások történtek, abban a csoportban. Először idegesítettek a történetei, de aztán kíváncsi lettem minden szóra, gyakorlatra, jegyzetre, és a barátnőm segítségével elkezdtem naponta csinálni a feladatokat és inni a vízadagomat (nem mindig tudtam legyőzni az undort, hogy ezt nekem meg kell innom, ezért abbahagytam)

2016 áprilisában kipakolták a méhemet, már gyógyszert szedtem a vérnyomásomra, cukorra, depresszióra, álmatlanságra, 128 kiló voltam, hullott a hajam és le akarták vágni a lábam. 4 orvos és 2 természetgyógyász kezelt gyógyszerekkel, táplálkozás-kiegészítőkkel, gyógynövényekkel mikor újra segítséget kértem Anitától, aki annyit mondott: senki nem tud megmenteni téged, csak te magadat. Ha még arra sem vagy képes, hogy vizet igyál és naponta 3 lépéssel többet sétálj magadért, akkor mástól milyen segítséget vársz??

Mellbe vágott ez a mondat úgyhogy elmentem a tanfolyamra és nekiálltam újra inni-sétálni-élni. 14 hónap alatt 46 kilót adtam le, megvan kezem-lábam és köszönöm egyre jobban vagyok!

L. Katalin Szeged 2019. 

.

Évának hívnak, 42 éves vagyok, tavaly jelentkeztem a testátalakítás programra mert 20 kilót szerettem volna leadni. 7 hónap alatt 16 kilóval lettem kevesebb és itt megállt a mérleg de ezt azóta is tartom. A férjemnek voltak gerinc és ízületi problémái, prosztata gondjai. Ő is elvégezte a tanfolyamot, azóta emel, dolgozik, tevékeny és lelkes. Lement a pocakja 🙂 🙂 🙂 pedig nem is akart fogyni! Az éjszakai életünk pedig újra fergeteges 🙂

Puszi

Évi

2019. 

.

Manita kedves!

Mit is írhatnék a tanfolyamról?

Egyáltalán nem hittem benne hogy a víz csodákra képes, mégis elkezdtem. Persze utánaolvastam a híresebb emberek, orvosok írásainak mint Emoto, dr Tihanyi László, dr Lenkei Gábor, stb… és a vízkúrákról mindent, amit csak találtam. Meggyőző volt, mégis csak akkor kezdtem inni mikor a csoportban 3 hónap után már látszottak az eredmények másokon. Láttam ki iszik és ki nem, ki az aki felelősséget vállalt és ki nem. Érdekes volt, hogy akikről az orvostudomány lemondott, azok haladtak a legjobban az öngyógyítással.

Én 2014-ben, miómákkal, mellcsomókkal és elhízással mentem. 9 centistől a 2 milliméteresig mindenfélét növesztettem magamnak. A lányom 2017-ben volt hasonlókkal, pluszban terméketlenséggel…

Te tudod legjobban, hogy jól vettük az akadályokat, hiszen te lettél az unokám keresztanyja <3 Én két év alatt 50 kilót engedtem el és egy rossz házasságot…………. a lányom pedig már tünetmentesen kezdte az áldott állapotát és adott életet a mi gyöngyszemünknek.

Idén mutattam neked a felvételeket, hogy már engem is tünetmentesnek nyilvánítottak. Hálás vagyok, hogy így összegyűjtötted és ilyen egyszerűen tudod ezt továbbadni, hogy mi hitetlenek is meg tudtuk tapasztalni a saját bőrünkön  a testi-lelki tisztítás erejét!

mi is ölelünk szeretettel: Marika, Gyöngy, kisGyöngy és János

2017. 

.

Anita! Köszönöm, Neked is és Magamnak is a tanfolyamot, a 2 seggberúgást amikor abbahagytam a gyakorlatokat! A kb 20 kg mínuszt tartom 2 éve, a szemem 2 dioptriát javult, évente tartom a tisztítókúrát…..……………………………………………. Élek mint hal a vízben 🙂 Ennyit akartam és ezt most élvezem!

Druszád

2020. 

.

Mozog, hajlik, kezem – lábam. Ízületi gyulladásom elmúlt 4-5 hónap alatt.

K.A.G.

2020.

.

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/