Megtalálták Atlantiszt…?

Megtalálták Atlantiszt…?

Vajon észreveszitek e a képmellékleten az Atlantiszi Őrzőket, gömbök formájában?

Egész eddig nem kerülhetett felfedezésre, legalább is nem lehetett nyilvános.

Több híres búvár tett ugyan bejelentést a helyről, melynek piramisai épp olyan elhelyezkedésűek, mint a Gízai, a Pilisben lévő (Árpád-vár, Magas-hegy és a Rám-hegy), Mexikóban-Teotihuakan piramisai.
 Elhelyezkedésük az Orion csillagkép méretarányos földi leképezése. Ez a származásunk színhelyét jelöli. Az utolsó betelepítés 7o ezer évvel ezelőtt történt innen 5ooo fős nagyságrendben. Mikor kétessé vált a fejlődés menete újabb, de már kisebb csoportok érkeztek, max 120 fő, de már nem mind a Orion csillagkép övcsillagairól.

 

A portugál hírekben egy nagy víz alatti piramis felfedezéséről számoltak be, melyet elsőként Diocleciano Silva talált meg São Miguel és Terceira szigetek között az Azori-szigeteknél.

Állítások szerint a szerkezet tökéletesen négyzet alakú, és az égtájakhoz tájolt.

A jelenlegi GPS digitális technológia segítségével a magasságát 60 méterre teszik, az alapja 8000 négyzetméteres.

A Portugál Haditengerészet Vízrajzi Intézetének jelenleg az adatok elemzése ad munkát, hogy meghatározzák, vajon a szerkezet emberkéz alkotta építmény-e.

A piramis tökéletes alakú, és úgy tűnik, hogy az égtájakhoz tájolt,” – mondta el Silva egy helyi portugál lapnak

A piramist az Atlanti-óceán egy olyan területén találták, amely mintegy 20 ezer éve van víz alatt. Figyelembe véve, hogy ez az utolsó jégkorszak idejére esik, ahol az eljegesedés 2000 évvel korábban indult olvadásnak, bármelyik civilizáció, emberi vagy más, amely a jégkorszak előtt ott volt, lehet felelős a piramis építéséért.

Bár a Portugál Haditengerészet még nem határozta meg az eredetét, sok kérdést felvet, hogy miért nem számoltak be róla 2012 vége előtt. Természetesen a NOAA, mely tanulmányozza a vulkáni tevékenységet a területen felfedezhette a piramist a szonár képalkotás segítségével, mivel a régiót komolyan figyelik, és bizonyára fel is térképezték a víz alatti területeket.

Vagy a NOAA nem találkozott vele, vagy elrejtik, amit felfedeztek, vagy a piramis nem is létezik? Az utolsó lehetőség nem tűnik valószínűnek a bizonyítékok hitelessége tekintetében.

piramis víz alatti azori-szigetek portugális egyiptom 60 méter magas jégkorszak idegen-civilizáció-2014-új világtudat

Tovább támogatva azt az elképzelést, hogy a piramist építhették más civilizációk, a Portugál Archeológiai Kutatószövetség régészei nemrégiben egy bzonyítékot találtak a Pico-szigeten, amely azt a hitüket sugallja, hogy emberek léteztek az Azori régióban a portugálok megérkezése előtt több ezer éve. A mai napig nincs rá magyarázat, hogy kik hozták létre azokat a sziklarajzokat, melyeket a szigeteken találtak.

A piramist a portugálok előtt létező civilizáció hozta létre? Az is lehetséges, hogy nem ember alkotta?

Ez lehet a híres Atlantisz elsüllyedt kontinense

piramis_v_z_alatti_azori_szigetek_portug_lis_egyiptom_60_m_ter_magas_j_gkorszak_idegen_civiliz_ci_2014_j_vil_gtudat

Itt látható a portugál riport a piramis felfedezőjével:

https://www.youtube.com/watch?v=Q9C0VabifwY

Az Azori-szigetek egy érdekes terület, mivel ez egy kilenc vulkanikus szigetből álló régió, amely nagyjából 1500 kilométerre található Lisszabontól nyugatra. Ezek mindegyike az észak-amerikai, eurázsiai és afrikai tektonikus lemezek törésvonalai között helyezkedik el. Érdekes hely egy piramis számára, mivel a piramisokat gyakran kötik össze energetikai tulajdonságokkal.

Ebben a videóban néhány érdekes információ hangzik el, mely vizsgálja a történet hitelességét, és térképen próbálja megmutatni a piramis lehetséges helyét.

https://www.youtube.com/watch?v=LEFTWFSTnx0

Fontos megjegyezni, hogy a piramis pontos koordinátáit még nem adták ki. Úgy vélik, hogy a területen még további két piramis vár felfedezésre, az információk azt sugallják, hogy közük lehet az egyiptomi piramisokhoz is.

azores-pyramid

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/01/viz-alatti-piramist-talaltak-portugalia.html#.U1aqyFV_sm1

http://istengyermek.blog.hu/2014/01/29/felfedi_magat_a_tortenelem_megtalaltak_atlantiszt_azt_azovi_szigeteknel

 

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/

Szólj hozzá!