Az elkövetkező 2 hét jelentősége az emberiség történetében: 2014. május 29.- június 14.

Az elkövetkező 2 hét jelentősége az emberiség történetében: 2014. május 29.- június 14.

kép: Kalotaszeg, piramis

 

Hayenta Gaya közlése az elkövetkező időszakról, mely Június 14.-ével ér véget.

 

Időszámításunk előtt 114o-ben a földön három nagy piramis épült.

A mai Bosznia területén Visokó,

a mai Románia területén Kalotaszeg,

és a az Egyiptom területén fekvő Gíza.

A gízai fő piramisból két energetikai kapocs indult el, mely összekötötte a rendszer további elemeit.

A három piramisból álló együttes a közös tudat tisztítására szolgáló gépezet volt.

 

Utolsó időkben, amikor Nebet Asztralis Guarda csillag fénye pirosról kékre változik, mely maga a Betelguz Omnia, Vagyis az Orion csillagkép Betelgúz csillagának holdja (melyet ezek után fogják felfedezni), elindul a TUDATI TISZTÍTÁS  átszüréses módszerrel.

 

Ez a három piramis melyből a kalotaszegi Május 3o.-án és 31.-én lesz aktív, átírják a közös tudat sötét, “bekeményedett, bekövült” részeit.

Június 2.-án ott már egy kékes-lila fény indul áradásnak a piramis alsó fraktáljából 5o méterre a föld alól.

Ezzel egyidőben Visokón (Bosznia) egy lilás rózsaszín, az új világ és tudatrend energiái villóznak a térben.  Szabályos felvillanások lesznek, mint amikor villámlik, csak a “villám” összetétele merőben más.

 

Három pozítív és két negatív jón fogódzik össze egy atommá. Ezek az atomok nagyrészt különállóan lebegnek. Ritka esetben hármasával vagy ötösével tömörülnek sávokban. Ez adja a villámszerű kinézetet, de mégsem olyan. Ezt legalább olyan nehéz leírni mint a Tv készüléket annak felfedezése előtte. Ugye azt mondták róla, hogy egy doboz, melyben emberek, képek mozognak.

 

A Gízai piramis feladata, hogy összehangolja e két piramist és az egyensúlyi pont elérésekor Június 6.-án 15 órakor átjátssza az erőt a Chichen Itzá -i generátornak, mely e piramis alatt 5o mérföldre fekszik. Ekkor kapcsolódik össze a Chichen Itzá-i generátor a Bucsecs hegyben lévővel, hogy öt teljes napi üzem után Június 11.-én egységesítse és ébressze a Gvatemala központi, Cuscói és a meridián alfa jellegű energetikával rendelkező piramisokat, mint az összes Lemúr és Atlantiszi piramis. A meridián alfa a tudati mező magas egyensúlyát hivatott megtartani

Ekkor azt fogjuk mondani: “Bevégeztetett.”

 

Hogy mindez mit jelent? Egységesített, az Aranykorhoz kalibrált, kitisztított tudati mezővel élünk tovább ebben a világban. Rezgésünk 6 O/b (Ómbárral) lesz magasabb. A földön nem létező mértékegység, mely hat elem komplex egymásra hatásából ered: nem tér, nem idő, tér, idő, szeretet és Istenszerelem. Ezzel a mértékegységgel pillanatnyi rezgésünk 2 O/b .

Az Orion csillagkép középső övcsillagáról érkezett Lény mondja el, ki az Alnilam bolygó tudata. Hozzájuk ekkor kapcsolódunk ismét vissza 150 millió év után. A további fejlődésünket Ők segítik majd.

 

 

Néhány földi információ a Bucsecs hegyről, mely egy mesterségesen kialakított vonulat 17 millió évvel ezelőttről. Erre a pillanatra kiélezve, a TUDATSZINT EMELÉSRE, mely MOST történik velünk.

 

Nem elhanyagolható, hogy a helyszíni forgatás alatt a rezgésfrekvencia miatt többször jelenik meg az oldalára fektetett rombusz a képen, lágyan áttetszően, de igen nagy mennyiségben. A rombusz a Teremtés jele. Ez arra enged következtetni, hogy energetikailag ez egy olyan hely, mely alkalmas a teremtésre.

 

Az alábbi videón ezt a jelenséget 17 perc 38 másodperctől kezdve 20 perc 54 másodpercig láthatjátok.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=pq38yA1oXIU

 

 

Köszönjük Sváby Kornéliának és Bartók Juliannának hogy felhívták figyelmem erre a videóra.

 

Néhány adat a Kalotaszegen létező piramisról:

 

http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2013/03/a-kalotaszegi-piramishegy.html

 

Az olvasók közül két embernél a következő Gízához köződő információ fogja beindítani az Ősemlékezetez:

 

http://egyiptom.network.hu/video/a_piramisok/a_nagy_piramis_egy_vilagterkep

 

Ilona

 

Forrás: http://istengyermek.blog.hu/2014/05/31/az_elkovetkezendo_ket_het_jelentosege_az_emberiseg_tortenetben_2014_majus_30_-tol_junius_14_-ig_181

 

 

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/