A boszniai régészeti feltárások átírják a világtörténelmet

A boszniai régészeti feltárások átírják a világtörténelmet

Semir Osmanagič, a boszniai piramisok felfedezője, átírta a múltat, átírta a jelent, és egyúttal a jövőt is. Volt kellő ereje, bátorsága és kitartása már-már az egész világgal, főleg a régész-, és tudományos társadalommal szembeszállni kutatásainak beigazolására. Ellenfelei mindent elkövettek nevetségessé tételére, lejáratására. Ezek a hazug és a mai napjainkban tanítandó történelmi ismeretekhez makacsul ragaszkodó támadások mára már elbuktak és fényes igazolást nyert, hogy a boszniai Visoko város közvetlen közelében lévő Visokica nevű hegy sűrű növényzettel benőtt felülete valójában egy piramist rejt.
Azóta négy Piramishoz hasonlóan szinte pontosan a Sarkcsillag irányába további, környékbeli hegyről derült ki ugyanez.
A „Nap-piramis” 220 méter magas, északi oldala a Kheopsz Piramishoz hasonlóan szinte pontosan a Sarkcsillag irányába néz. A Föld 27000 évvel ezelőtt ugyanebben a helyzetben volt

A piramis alakzatú geológiai képződmények térbeli elhelyezkedése pontosan követi a fő világtájak irányvonalát. Egyenlőre 5 piramist vélnek felfedezni, amelyek az alábbi elnevezéseket kapták :
1. Nap Piramis (Visočica)
2. Hold Piramis
3. Sárkány Piramis (Plješevica)
4. Szeretet Piramisa (Bučki gaj)
5. Föld temploma (Četnica)

Ezeken felül még 2 csúcsról hiszik azt, hogy piramis lehet alattuk. A legfontosabb hegycsúcsnak a Semir Osmanagič által kutatott és (részben) feltárt Nap Piramis nevű geológiai képződmény számít.

2006/2007 telén két független, földtani radarszakértőkből álló csoport érkezett a helyszínre. Az egyik csoport a németországi Bautechnick Gmbh.-tól, Dr.Andreas Hasenstab vezetésével, a másik csoport a belgrádi Geofizikai Intézetből dr.Dejan Vuckovič felügyeletével. Vizsgálataik során a piramisokhoz kapcsolódó 44 db. rendkívüli alazatot (lépcsők, teraszok, átjárók és egyéb kőszerkezetek) találtak az évezredek óta felgyülemlett talajrétegben gyökeret vert erdei növényzet alatt. A helyszínen járt egyiptológusok megállapították, hogy több szerkezet is (mesterséges) „betonból” készült, amely kétszer erősebb a ma alkalmazott betonnál, kötőanyagként pedig kálciumhidroxidot használtak. Ez a kötőanyag az évezredek során vált kálciumkarbonáttá.
Monumentalitásával lenyűgöző Kinai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek és Stonehenge kövei is csupán pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. Bosznia piramisai viszont évezredekkel korábbiak az előzőekben említett földi remekműveknél, ami egyenesen káprázatos történelmi tény.

Székely-magyar rovásírás
… És most lássuk a leglényegesebb felfedezést
A helyszíni feltárások legnagyobb szenzációját a kiásott kőtáblákon található rovásírás szolgáltatta, a „nonpluszultra” pedig a rovásírás keletkezésének időpontja volt. Még ennél is nagyobb megböbbenést keltett a hivatalos, vaskalaposan megamaterialista európai tudósok körében, hogy ezek az írásjelek az egyetemlegesen bevándorló népességként elkönyvelt magyarság, ősi rovásírását jegyzik a Mezopotámia területéről származó (i.e. IV.-III. évezred), ismert írott anyagokat megelőző történelmi időszakból.
Mindez atomcsapás-szerű pofont jelent az európai történelem eddigi kitalálói számára, a finnugor blődlit szajkózókról már nem is beszélve. Európában tananyagként kezelt agylúgozó elméletkupacok ellenében felcsillanni látszik a valóság.
Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, vagy az „uráli őshaza” felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence „hungár” életterének ősiségénél.

és itt egy kb 38 perces előadás is erről 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=bXwP8Igmt5I

 

Magyar rovásírást rejt a piramis ( borsonline-ban is megjelent ugyan ez )
Igencsak meglepődtek a világ vezető tudósai és régészei, amikor a bosnyák származású amerikai régész, Semir Osmanagic azzal a megdöbbentő felvetéssel állt elő, hogy a legősibb bosnyák város, Visocica hegyei piramisokat rejtenek. Közülük a legnagyobb a Nap piramis, amely 220 méter magas, így az eddigi legnagyobbnak hitt Kheopsz-piramist is felülmúlja. Korát több tízezer évesre becsülik. Ráadásul alagútrendszerében magyar rovásírásra bukkantak a régészek.
Ha piramisok kerülnek szóba, Egyiptom jut eszünkbe, pedig világszerte több tízezer ilyen jellegű építmény található. Semir Osmanagic ezek nagy részét bejárta, ám a világot megrengető felfedezésre szülőföldjén bukkant.
Szarajevótól 25 kilométerre fekszik Visokó városa, ahol a kutatónak feltűnt a hegyek különleges formája. Kiderült: a hegy szívében egy hatalmas kőtömbökből készült lépcsőzetes piramis bújik meg.
– Korábban talán azért nem fedezte fel senki a létezését, mert vastag föld és erdő borította – mondta a Borsnak magyarországi látogatásán Semir Osmanagic.
– A piramis sarkcsillagi tájolású, pont úgy, mint Kheopsz fáraóé Egyiptomban. A hőkamera kimutatta, hogy gyorsabban elnyeli a hőt, mint a környező hegyek, ez arra utal, hogy üreges. Egy föld alatti alagútrendszer bejáratára is rábukkantunk. A hegyek alatt öt piramis rejtőzik, ezeket a kutató el is keresztelte: a legnagyobb a Nap, amely 220 méter magas, ezt követi a 190 méteres Hold, aztán a Sárkány, a Föld temploma és a Szerelem piramisa.

Tovább borzolta a kedélyeket, hogy a Nap, a Hold és a Sárkány piramis tökéletes háromszöget zár be, oldalaik pontosan két kilométeresek. Az alattuk futó alagútrendszer mind az öt piramist összeköti. Osmanagic a terepmunkálatok során emberi maradványokat nem talált, csupán néhány tárgyat: kőkereket, amulettet és öntőformát. Előkerült egy olyan bizonyíték is, ami átírhatja az emberiség történelmét. – Egy fadarab ágyazódott be a kőtömbök közé, amit több ország tudósai megvizsgáltak, és arra a döbbenetes eredményre jutottak, hogy minimum 30 ezer éve egy árvíz öntötte el a környéket, és az alagútnak már akkor ott kellett lennie. Az iskolában azt tanítják, hogy akkoriban csak primitív népek éltek a Földön, de azok nem képesek egy ilyen tökéletes építményt megalkotni – magyarázza a tudós.

A Nap piramis több kilométeres alagútjában egy háromtonnás kőtömbön furcsa írásjelekre bukkantak. Szakács Gábor kutató a magyar rovásírásra ismert. – A homokköveken a Tordos- Vinca műveltség rovásjelei találhatók, aminek 39 írásjeléből több mint húszat megtaláltunk a két piramisban. Például a korong jobb alsó sarkában megfeszített íjra helyezett nyílvessző van, ami egy összerótt D és N vagy NY betű. Ezt a több ezer éves írást csak a magyarok használták – állítja a régész.
Semir Osmanagicot sokan támadják, számos geológus azt állítja, hogy ezek a képződmények természetes úton alakultak ki. Ő azonban tovább folytatja a piramisok rejtélyének megfejtését.

(borsonline) http://szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2009_03_01_magyar-rovasirast-rejt-a-piramis

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/