Kulcs az ÉLETEDHEZ!

Kulcs az ÉLETEDHEZ!

Vajon fontos nekünk a testi-lelki egészség?

Persze! Erről beszélünk folyamatosan, hogy IGEN. Mégis az emberek nagy részének fogalma sincs róla, hogy milyen lenne, idegeskedés, harag, fájdalom, betegségek nélkül élni!

Ha nincs probléma, akkor is csinálunk magunknak! Hibát találunk a párunkban, magunkban, a szomszédban vagy a politikában…  és azon kezdünk keseregni, mérgelődni… – haragszunk az egész világra és mindenki hibás, aki ezt az érzést kiváltotta belőlünk… Ugye ismerős?

A csodás vasárnap délután- az összes feladat elvégzése után, már azon agyalunk, hogy mibe fog belekötni a főnökünk vagy az anyósunk holnap (és a gyomorgörcs már elrontja, a továbbra is gyönyörűséges napsütést, madárcsivitelést…) Vagy hogy fizetni kell a számlákat, az adót, vagy a tartozást… (és a nyugalom percei helyett az „előre idegeskedést” válasszuk)

Pedig egy két perc vagy óra egyensúly megteremtése az életünkben csodákat művel hosszútávon is a mindennapi gondok más látásmódjának kialakításával!

Mégsem használjuk ezt a képességet, ezt az egyensúlyteremtő életerőt!

Mik a következményei ennek??

–      már a tízen-éveseknek remeg a keze (észrevetted?) és nem az alkoholtól, hanem egy-egy dolgozat megírásának félelmétől…

–      a húszon-évesek próbálnak társat, párt vagy szexpartnert találni (mert már minden barátnőjüknek van pasija/csaja csak nekik nincs) miközben egyre bizonytalanabbak magukban és megkérdőjelezik a saját szépségüket, okosságukat, önbecsülésüket!

–      és ez igaz a harmincas-negyvenes korosztályra is (ha elvált vagy szingli, esetleg egyedül neveli gyermekeit) magányos, kiélt, hitevesztett, betegesen féltékeny vagy már több féle kórsággal küzd (elhízás, alkohol, cukorbetegség, nemzőképtelenség, meddőség, allergia, csontbetegségek, rák, stb…)

–      az ötvenes korosztálynál ugyanúgy megtalálható a mellőzöttség, a lelki sérülések, a függőségek és mindenféle betegségek- amiket a fel nem oldott harag vagy az önmarcangolás folyamatosan megújít- az ÉLET élvezete helyett!

–      állandó veszekedések a párunkkal, gyerekünkkel… (kortól függetlenül!)

–      stressz, bármi miatt

–      kisebbrendűségi érzés, magány, személyiség zavar, munkahelyi és magánéleti problémák tömkelege, alvászavar, stb. …

 

És az emberek folyamatosan szedik a gyógyszereket, tablettákat, vágyfokozókat, vitaminokat, fájdalomcsillapítókat, gyógyteákat, homeopátiás szereket – ahelyett, hogy magukban raknának rendet!

Igen, tudom, hogy sokan most felhördülnek – mert egy csomó minden kell ezekből, akár gyógyszer, akár gyógytea, akár homeopátiás szer! Igen, én is beszedem ha nem tudom elmulasztani a fejfájásom a gyógyszert és sok-sok féle gyógyteát és homeopátiás szert is különböző problémákra… nincs ezzel semmi baj!

A baj akkor kezdődik, ha elmúlik a fájdalom vagy már hatott a nyugtató és nem vagy hajlandó önmagaddal foglalkozni, hogy ez miért volt. Mi a probléma, ami előidézte, mi az amit meg kellene oldanod Önmagadban a harmónia helyreállítására!!

Tudod, mint aki fogyókúrázik évek óta és csak azt látja magáról, hogy kövér-és le kell fogynia… de mikor leadja a legújabb szerekkel, gépekkel netán természetes gyógyteákkal a felesleget – és már nagyon jól néz ki – akkor beléhasít a kétség, hogy az emberek ugyanúgy viszonyulnak hozzá, mint amikor kövér volt – és megint azt érzi, hogy: engem nem szeret senki, engem nem fogadnak el az emberek… – és beoson a spájzba … majd szomorúságában, begyűri az össze mikulás csokit… (a probléma nem a kövérség, hanem a szeretetlenség érzése!)

A betegségek 90%-a szeretetlenségből fakad! Nem szeretjük Önmagunkat és másoktól várjuk el, hogy szeressenek, megerősítsenek a saját nagyszerűségünkben – és amikor ez nem történik meg, akkor az önutálatot leplezzük azzal, hogy másokban keressük a hibát.. – és így másokat sem szeretünk egy idő után…
DE, ennek nem kell így lennie!

 

Rátalálhatunk Önmagunkra, a megbocsátó szeretetre, az Önszeretetre és a testi-lelki egészségre is, ha visszaállítjuk a velünk született ÉLETENERGIÁT! Visszaállíthatjuk, újra és újra bármikor, amikor éppen elbizonytalanodunk magunkban vagy a világban!

 

Kezünkbe vehetjük az irányítást – ha akarjuk, merjük, vállalni a felelősséget, hogy:

–      Magunk miatt vagyunk ebben a jelenlegi helyzetben, akár testileg, akár lelkileg

–      Nekünk kell helyreállítani a bennünk lévő ÉLETENERGIÁT – nem másnak és nem különféle szereknek

–      a betegségek és a jelenlegi élethelyzetek is megoldhatók ha harmóniában vagyunk-leszünk önmagunkkal és teljesen más szemszögből, más tudatállapotból (félelem, fájdalom és szerek nélkül)  tudjuk szemlélni a világot!

 

A SEITAI, azért született és terjed folyamatosan a világban, hogy az emberek megtanulják az ÉLETÖRÖM és az ÉLETENERGIA használatát. Ez a módszer elvezet az Öngyógyítás beindításához, a harmónia megteremtéséhez, a múlt feloldásához és a jelen nagyra értékeléséhez!

Egyszerű légzéstechnika és gyakorlatsorok segítségével, helyére kerül a gerinced, oldódnak a traumák, tisztába kerülsz Önmagaddal, a testeddel, a lelkeddel és a seitai szellemiségével 🙂

Egyedül is gyakorolható módszer, melyet az Élet Táncának neveznek 🙂 Olyan tánc, amely megváltoztatja a külsőd, a belsőd és a környezetre is kisugárzod általa, a benned lévő ÉLETET 🙂

tánc

 

Nem ajánlott mindenkinek!

A szülés után körülbelül 2 hónapon keresztül a kismamák medencéje összezáródik, ebbe nem jó beavatkozni.

Akiknek transzplantációja van, “műmell “- vagy szívritmus szabályzó…, a protézis amely szilárdan van beépítve nem probléma.

Azoknak sem ajánlott, akik nagyon erős gyógyszereken élnek.

Vagy akik komoly drogfogyasztók voltak.

És a gonosz embereknek sem ajánlom! – mondta Jean Benayoun seitai mester, aki évente egyszer jön Magyarországra, hogy nekünk is megtanítsa ezt a technikát.

 

A vele készült teljes interjút itt találod: http://kerekegeszember.hu/seitai-2/interju-jean-benayoun-seitai-oktatoval/

 

Itt a női termékenységgel kapcsolatban írtam a seitairól
http://nevedbenasorsod.hu/szeretet/a-termekenyseg-ideje-2-mehednek-gyumolcse

Ezt a cikket olvasták legtöbben
http://kerekegeszember.hu/ujirany/vegso-gyogyulas/

 

Itt pedig, sok lényeges infó van a résztvevők átéléseiről, a mesterről + árak, kedvezmények

http://kerekegeszember.hu/kiemelt/az-elet-unneplese/

 

Az összes cikket itt találod: http://kerekegeszember.hu/category/seitai-2/

 

Kulcs az ÉLETEDHEZ!

Kéred???

Magyarországon évente egyetlen alkalommal van lehetőséged részt venni, a SEITAI Tanfolyamon!

http://kerekegeszember.hu/kiemelt/az-elet-unneplese/

 

Ui:

Egyesek szerint drága, mások szerint túl hosszú ideig tart… Hmmm…

–      menyit költesz gyógyszerre, csodaszerre, szuper ajánlatokra?

–      mennyi időt vesz el az életedből a stressz, a veszekedések, a bizonytalanság önmagadban?

–      mennyi energiádba telik, kívül mosolyogni, miközben ezer féle bajod, problémád, megoldhatatlanságával küzdesz?

–      hány tanfolyamon jártál már, amit nem is használtál a gyakorlatban?

 

Mennyit ér az Önerőből bármikor elérhető Egészség és Boldogság kulcsa??

Megtanulnád a módszert, hogy ezentúl egyedül is boldogulj a Világban?

Jelentkezz itt: http://kerekegeszember.hu/kiemelt/az-elet-unneplese/

.

.

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/