Polgár Ágnes Aneila

Lélek létra tréner www.kopogtass.hu

Mindig is tanító vagy gyógyító szerettem volna lenni. Húsz évig tanárként dolgoztam, amit nagyon szerettem, s hálával gondolok azokra az évekre, amit a gyerekek közelében töltöttem. Azonban úgy éreztem, a kötött keretek között túl kevés emberhez tudtam eljuttatni azt a tudást, ami felhalmozódott bennem, s így új útra léptem.

A 90-es évek eleje óta foglalkoztat a természetes gyógyulás mikéntje. Mindig is éreztem, hogy a “lélek nyelve a betegség”, s így keresni-kutatni kezdtem a gyógyulás természetes lehetőségeit. Örömmel töltött el, hogy betegségeimből lelki irányváltással mindig kigyógyultam. Sokat képeztem magam önismereti és relaxációs technikákban, elsajátítottam és folyamatosan gyakorlom az EFT-t, mint csodálatos lelki, oldó gyakorlatot, s lelkesen tanítom, hogy a világ rezgéselven működik.

Megismerkedtem az újmedicina (GNM) alaptörvényeivel, megértettem, hogy a betegségeknek biológiai értelme, célja, rendeltetése van, amely a túlélésünket szolgálja. Tudom, hogy a lélek-agy-szerv hármasságában a lélek a kulcs.

Hiszem, hogy a megvilágosodás nem egy pillanat műve, hanem az út maga, s ez egy olyan út, amely tudatossággal van kirakva, s napról-napra közelebb visz a teljességhez, a harmóniához: az egész-séghez.

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/