Monszport Bea

Monszport Bea

 

2007-ben szólalt meg a csengő, ami gyerekkorom óta aludt bennem. Szembesültem a lelkem évek óta bennem szunnyadó tudat fölötti képességeivel. Érzek, látok és hallok. Ezt a képességet fejlesztgetem és élem. Blokkoló élethelyzetekben segíthetek, médiumi közvetítéssel, csakratisztítással, energia adásával.

“Egy ember pillanatnyi intelligencia-állapotát az mutatja, hogy
mekkora halmazon, hány dimenzióban tudja keresni megoldásait.”

 

Megfoghatatlan sok rezdülés ér bennünket nappal és éjszaka. Ezek feldolgozása, tudatosítása a lélek feladata lenne. Ha elnyomjuk, leszorítjuk vagy hanyagul átnézünk rajtuk, lerakódnak a szellemünk, lelkünk, testünkben, és betegségeket okoznak.

A hozzánk érkező információ öt érzéken keresztül érkezik. Ezeket hagyományosan látásnak, tapintásnak, ízlelésnek, hallásnak, szaglásnak nevezik. A legtöbb embernél ezek egyike a többihez képest fejlettebb, hatékonyabb az információszerzésben. Gondolkodásunk, érzékelésünk, létezésünk belső folyamatai nagymértékben összefüggnek információszerzési módjainkkal. Belső tapasztalásunk bizonyos csatornákon zajlik.

Fokozott Érzékenységű Észlelést, tisztán-hallásnak, tisztán-látásnak, tisztán-érzéskelésnek vagy lélekolvasásnak nevezünk .

Ebben segíthetek neked, ha úgy érzed falakba ütközöl, ha nem érted miért történik veled mindig ugyanaz, ha tudod, hogy nem jól választasz, mégis megteszed, és ha csupán kíváncsi vagy mi miért történik veled. A kérdéseid ott vannak benned, engedd hogy segítsünk neked, hogy újra önmagadra találj.

http://www.facebook.com/pages/Hegyi-mened%C3%A9k/284276601589686

moyobeus/kukac/gmail/pont/com

http://alelekuniverzumablogspotcom-moyo.blogspot.com/

szeretettel: Bea

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/