Korcsogné dr Kozma Teodóra

 

Craniosacralis terápia(CST) és Érzelmi blokk oldás (Somato Emotional Release SER)

 

A CST az agy és a gerincvelő működésének élettani környezetét jelentő craniosacralis rendszerre hat. A terápia célja a kötőszövetes határok, lemezek ellazítása, az izületi feszültségek korrekciója, az izomrelaxació, az agyi-gerincvelői folyadék áramlásának normalizálása, az idegi funkciók harmonizálása, a koponyán belüli keringés javítása.

Különlegesen gyengéd, mégis rendkívül hatékony kezelési forma, mely általánosan javítja az életminőséget és segít konkrét problémák leküzdésében. Serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait, csökkenti a stresszt, javítja az immunrendszer működését, visszaadja a fizikális életerőt és jó közérzetet biztosít.

Jellemzője a mikromanipuláció, amely a koponyacsontok mikromozgásainak korrigálásán alapul. Ennek segítségével hatást gyakorolunk a csont- és izomrendszerre, az idegrendszerre, a szív és érrendszerre, az immunrendszerre, a különböző szervekre, kötőszövetekre, a testnedvekre és a test energiarendszerére is.

 

a SER, az Érzelmi Blokk Oldás módszere segít megszabadítani testünket és szellemünket korábbi traumák és negatív érzelmi tapasztalatok bennünk rekedt hatásaitól.

 

Irodalom: John E. Upledger: Találkozás a Belső gyógyítóddal, Craniosacralis terápia és SomaoEmotional Release, Bioenergetic Kiadó, 2010.

 

http://www.slideshare.net/Manita11/dorka-cranisacralis-terapia-elads-2

(0670-50-50-577;  0627-333-129)

Kezelés időtartama: 1 óra

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/