Gyógyítás másképp…

Imrich Zoltán vagyok.

Felsőfokú műszaki végzettség, és sok év vállalkozói munka után kaptam egy nagy szellemi szomjúságot, és mivel maximalista vagyok, ezért elmentem minden előadásra, tanfolyamra,megvettem minden könyvet, hogy a megfelelő utat megtaláljam.

Expedíciókon kerestem a gyógyítás titkait, növényeit és az Őshazát.

A gyógyítás régóta vonzott, már tudtam, hogy valami erő jön a kezeimből, amivel sokszor sikerült segítenem társaimnak, ezért ebbe az irányba fordultam.

Nemrég összeírtam, hányféle szellemi gyógyítást tanultam. Több, mint húszat.

A csakra kezelések, gyógynövényes, Bach-esszenciás, kristálygyógyításos terápiák mellett, többfajta szellem gyógyászatot tanultam.

Elsajátítottam az Új Német Orvostudományt(ezt tanfolyamon oktatom is),és mivel nagyon sokat utaztam a világban, a sámán gyógyítást több különböző területen tanulhattam. Sajnálatos, hogy erről a ma is különleges,  nagy hatású terápiáról kevesen tudnak-vagy nem jól tudnak!

Az Új Német Orvostudomány egyik alaptörvénye, hogy minden betegség mögött egy konfliktus áll, ami az érzelmeinkben tetten érhető!

Legnagyobb eredményeimet ezek oldásával érem el!

 

Nagy sikereket hozott a droggal, alkohollal, vagy más függőséggel kapcsolatban végzett munkám.

Mindenféle bőr problémát, betegséget, az öregedés jeleit gyorsan tudom rendbe tenni  az Elixiremmel, ami gyógynövények és vitaminok keveréke. Látványos bemutatókon szoktam megmutatni, mennyire gyors és erős hatású szer!

 

Szeretem azt a módszert, amikor a másikat visszavezetem az időben oda, ahol a jelenlegi problémája kialakult, hogy ő maga lássa, miért, hogyan alakult ki,és hogy már nincs rá szüksége,ezért elengedheti!

 

Fontosnak tartom, hogy aki hozzám jön, felismerje, hogy az életéért ő a felelős, nem büntetésből és nem véletlenül kapta a nehézségeket, ez nagy megkönnyebbülést okoz, ami már önmagában gyógyít.

Pár perc beszélgetés után intuitívan határozom meg a kezelés ideális formáját,hiszen másra van szüksége annak,aki már tud, és hisz, mint aki még útja elején van.

 

Minden betegséggel, érzelmi gondokkal, szellemi, társkapcsolati problémákkal, az élet nehezen megoldható kihívásaival foglalkozom és eredmény centrikus vagyok.

Ezért nem állok meg 50 perc kezelés után, hanem akkor, amikor egy problémát megoldottunk. Legtöbbször másfél-két óra alatt érem el a látványos változást, de már előfordult két és félórás kezelés-ami után még az arcvonásai megváltoztak az illetőknek, persze a jó irányba!

 

Köszönöm a figyelmedet, legyen szép napod!

Áldás

 

Imrich Zoltán

 

+36-70 6125042

 

Bp. VII. Wesselényi u.10. IV. 1.

zoltanimrich4 /kukac/gmail /pont/com

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/