Opra Edina

Opra Edina

 

 

 

Az Éden Természetgyógyászati Központban végeztem, mint életvezetési tanácsadó és Bach virágterapeuta 2006-2009. közötti időszakban. Önismeretben haladó emberek támogatásához van jogosítványom, így ezt is teszem. Az elmúlt évek alatt megszerzett tudásom mára jól körülhatárolható rendszert alkot, így képes vagyok a hivatásomat önazonosan végezni, ami az emberek támogatása energetikai jól-létbe.

 

Ennek eléréséhez, a személyiséget hangolom különféle technikákkal mélyebb önismeretbe. Elsődleges eszközömmé az Osho Zen Tarot vált, amivel el tudjuk érni a személyiség mélyebb rétegeit, hogy ott rálátva az eredőre, támogassam a tudatosodási folyamatokat. Az Osho Zen Tarot mellett, ugyanakkor attól az energetikától teljesen elválaszthatatlanul, a légzésen és a mozgáson keresztül mozduló energiák támogatása is az eszközömmé vált. A Kriya Tantra tanfolyamokon mint segítő, tértartó női minőség vagyok jelen Papp János szakmai vezetése mellett. Emellett egyéni folyamatokat is kísérek a rendelkezésemre álló eszközökkel.

 

Opra Edina

életvezetési tanácsadó

opra.edina@gmail.com

06 20 401 0882

 

Csoportos asszociációs zen tarot játék

A csoportos asszociációs zen tarot saját fejlesztésű játékom, melyet hosszú évek gyakorlata alakított olyanná, ahogyan most használom. Bár tarot kártyát használok a játékhoz, a játék mégsem jóslás. A zen tarot képeit segítségül hívva, a benned lévő projekciókon keresztül nézünk rá a kérdésed mögötti tartalomra. A saját válaszaidat keressük, az én feladatom a tértartás, a segítő kérdések és az összefoglalás, hogy egész pontosan értsd, mi akar megmutatkozni belőled. Ez a játék egy önismereti folyamat, ahol feltárjuk a kérdésed mögötti valódi válaszokat, hogy tudatosan tudj dolgozni velük.

Bár a csoportenergia egész más dinamikában mutatja meg az egyes helyzetek aspektusait, maga a technika lehetőséget kínál egyéni elemzésre is, ha Te szívesebben dolgozol magadon egyedül, mint csoportban.

 

Mivel adományért dolgozom, a helyszín (Pest és környéke) jellemzően felajánlás alapon szokott rendeződni. Az alakuló csoportból valaki fel szokta ajánlani a lakását, így igazi csajos délutánokat szoktunk tartani, rendkívül jó hangulatban.

 

 

 

Mind egyéniben, mind csoportban szeretettel látlak!

 

Opra Edina

életvezetési tanácsadó

opra.edina@gmail.com

06 20 401 0882

.

.

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/