A lélek betegíti meg a testet

A lélek betegíti meg a testet

Leukémia és erythrocytémia, avagy a vérösszetétel változások az önbecsülés-, önértékelés letörési konfliktusok hatására alakulnak ki. A leukémia (éretlen fehérvérsejt kezdemény, leukoblaszt túltengés) és reythrocytémia (vörösvérsejt kezdemény, normoblaszt túltengés), valamint a kettő egyszerre, egy önértékelési konfliktussal járó nyirok, vagy csontelváltozás (és csontsérülések!) ártalmatlan kísérő tünete.

Figyelem! Ez egy kísérő tünet, nem betegség! Amit vérráknak diagnosztizálnak az nem más, mint egy regenerációs tünet; a továbbosztódásra képtelen sejtek számának megemelkedése a vérben. A konfliktus aktív szakaszban beindul a csontszövet előbontása (csontritkulás / osteoporosis), a csontvelő sorvadása, aminek az intenzitása, kiterjedése lehet eltérő, de gyakran egyre súlyosbodó anémia (vérszegénység) kialakulásával a gyengeség, fáradékonyság fokozódik.

Nincsenek rosszindulatú betegségek, tehát a leukémia sem az, és nincsenek áttétek sem, vagyis nem kell tartani a folyamat szétterjedésétől! A jelentős kiterjedésnél a vérszegénység nagyfokú gyengeséget okozhat, és ilyenkor szóba jöhet a vérátömlesztés (transzfúzió). A megoldás utáni szakaszban, vagyis a gyógyulási fázisban a vér összetétele mindenféle beavatkozás nélkül normalizálódik, vagyis kerülni kell az immunrendszert kritikusan romboló kemoterápiától! A szervezetünk kellően intelligens, ugyanis a lelki konfliktusaink megoldásával, az önbecsülésünk visszaszerzésével, az öngyógyító mechanizmusok felturbózásával éberen gondoskodnak a helyreállítási folyamatokról! A csoda mindannyiunkban benne van, de a félelem időnként elnyomja!
A gyógyulásban bízni és hinni kell, de még jobb, ha tudjuk, hogy akármi is lesz, de úgyis meggyógyulunk!

Dr Weixl-Várhegyi László

 

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/