2012 a Változás, a Lehetőségek éve…

A számmisztikában a 2012.-es év, az ötös szám rezgéseit képviseli (2+0+1+2=5)

Az ötös a változás, a változtatás száma. Arra biztat, hogy MI kezdjük el életünk megváltoztatását apró lépésekben. Ne várjuk meg, míg a sors így vagy úgy, de mindenképpen változásokra kényszerít minket.

Az ötös szám rezgései segítenek a spirituális útkeresésünkben, a tanulásban és az új dolgok élethelyzetek, emberek elfogadásában. Amennyiben leragadtunk a „dolgok állandóságának hitében” a sors vagy a körülmények (ki hogyan próbálja megmagyarázni) bizony elég kemény megpróbáltatásokat rónak ránk. Lehet ez egy költözés, egy válás, baleset vagy betegség is.  Lehet, bármi más, de mindenképpen életünk megszokottól való eltérítését jelenti.

Ezért én, mindenkinek, akinek a számmisztikai képletében ötös van, javaslom, hogy kis lépésekben kezdje meg élete megváltoztatását. Mivel 2012.-ben, ötös rezgésű év lesz, ez mindenkire hatást gyakorol majd, ezért nem árt elkezdeni  🙂

 

Mit jelent a „változás” szó?

változás (főnév) – az a történés vagy annak az eredménye, amikor valami megváltozik; átalakulás( wikiszótár)

 

Ez olyan egyértelmű és egyszerű – mondjátok most…

–         akkor miért nem működik mindenkinél??  – kérdem én

 

Azért mert vagy nincs „történés” vagy nem tudjuk kivárni az eredményt !

Az elhatározás kevés, mint ahogy az is kevés, ha csak elkezdjük a változtatást az életünkben, aztán 3 nap múlva legyintünk egyet és minden marad a régiben!

 

Szükség van:

–         felelősségteljes döntésre – „hogyha, mást akarok elérni, akkor mást kell tennem, mint eddig!”

–         tervekre, amelyet meg tudunk csinálni

–         sok kis határidőre, amelyek elvisznek a változásig

–         látni kell a célt, ahová elvisz ez a döntés

–         tudni kell, hogy ez nem lesz egyszerű…és nem lesz azonnali a siker

–         szükség van kitartásra, önfegyelemre

–         és minden nap, meg kell dicsérni magunkat, amikor újra és újra azt csináljuk, amit elterveztünk  🙂

–         …és bizony, lehet, hogy segítőkre is szükségünk van  🙂

–         nagyon fontos, a „cselekvés öröme”, a gondolataink és érzelmeink feltuningolása az új lehetőségeink észrevételéhez.

 

Tehát, ha Te, más munkát akarsz (vagy új kapcsolatot, vagy bármit), akkor, másként kell gondolkodnod, érezned és mást kell csinálnod, ennek eléréséhez. Ha eddig napi két órát töltöttél a neten, az álláskeresői oldalakon, akkor most nem 4 órát kell ott keresgélned, hanem más helyeken, más emberekkel is meg kell próbálnod kommunikálni, a célod érdekében.

Vagyis, nem a számodra már megszokott módon való keresést kell megsokszoroznod (időben és energiában), hanem más utakat kell tervezned, olyat, amit még nem próbáltál vagy nem próbáltad kitartóan hosszú ideig.

 

Ha változást akarsz, az életedben, akkor változtass TE  🙂  Ha felemelkedést akarsz, a munkádban, a karrieredben, a kapcsolataidban, az egészségedben, a lelkedben, akkor kezd el apró lépésekben a változtatásokat!

Ne azt mondogasd, most itt ezeket, a sorokat olvasva, hogy: micsoda hülyeség ez, hiszen én már mindent megpróbáltam, mégse változott semmi !

Mert TUTI, hogy nem próbáltál meg mindent, csak ami neked éppen kényelmes, vagy elfogadható volt.

 

Most csináld, másként!

–         ha eddig rohantál –akkor várakozz…

–         ha eddig csak szerettél – akkor engedd hogy szeressenek…

–         ha eddig csak szitkozódtál – vállalj felelősséget…

–         ha eddig csak meditáltál – most táncolj is…

 

Mindegy, hogy hol élsz, mit csinálsz, hány éves vagy, mennyi pénzed van…HA nem változtatsz az eddigi gondolkodásodon, szokásaidon…Önmagadon…

… NEM fogod észrevenni a lehetőségeidet sem…

 

Keresd meg önnön belső lényedet, a szíved hangját, engedd el másokkal szemben az elvárásaidat és valósítsd meg a jelenben Önmagad  🙂

Ex Libris - Kalendárium a Kereteid Kitörléséhez - AJÁNDÉK pdf: http://kerekegeszember.hu/ajandek-naptar/

Porszem Meséi - mesekönyv részlet AJÁNDÉK pdf - felnőtteknek és gyerkőcöknek: http://kerekegeszember.hu/porszem-ajandek/