A mai nap különleges, a Maja naptár szerint

A mai nap különleges, a Maja naptár szerint

2011. 07. 25.

A szinkronárium újéve július 26-án kezdődik és július 24-én van az év utolsó napja. Július 25. a zöld nap, vagy más néven az „időn kívüli” nap, „amikor képesek vagyunk megtisztulni és megtapasztalni a negyedik dimenzió valóságát, sőt a „g-erőt”, az ötödik dimenziós szervezőerőt, ami a feljebb való valóság radiális mátrixával hoz bennünket szinkronba.” (Dr. José Argüelles)

Az Idő Törvénye Alapjai

„Ezen a napon lehetőség van a karmáinktól homályos tükör helyett tiszta tükörbe nézve, akár radikálisabb változásokat teremteni a múltbéli kötelékeink elengedésével és új irányok, tervek „megálmodásával” egyéni és kollektív szinten is!”

07.25 KIN  213,  Vörös Felhangos Égen-járó, a Vörös Hold Hullámvarázs 5. napja

ZÖLD NAP

A mai nap kapcsolathálója:

Társ energia, éjféltől napfelkeltéig: Fehér Világáthidaló

Vezető energia, napfelkeltétől délig: Vörös Sárkány

Kihívás/erősítő energia, déltől napnyugtáig:Kék Éjszaka

Rejtett kincs, napnyugtától éjfélig:Sárga Csillag

Az égen-járó napjain kíváncsiságunk szomját kell oltani. Az égen-járó egy igazi felfedező, kutató. Mindig és mindig többet akar tudni, tudásszomja szinte olthatatlan. Egy született nyomozóval van dolgunk, aki nem nyugszik, míg meg nem találja a végső választ kérdéseire. Egyetlen motivációja az életben új helyek és területek felfedezése. Viszont mikor valamit felfedezett, akkor azonnal megy a következő felfedezés után. Az égen-járó napokon ezek az erők vannak hangsúlyozottan jelen.

5. A felhangos tónus: középpont, megerősíti a sugárzást, meghatároz

A vonal megjelenése, a kombinációk lehetősége megnyílik, lélekszám, a megvalósulási folyamat kezdete, rendező szerep (mint a magnetikus tónus), természetes tekintély, belső alap, gyökérpont, a lényeg, a cél, az összpontosítás helye, az emberi mivoltunk elfogadása, az individuális emberi formába átáramló kozmikus bölcsesség középpontja, tudatosság és élet

http://majanaptar.csillagmag.hu/2011/07/24/zold-nap/

http://majanaptar.csillagmag.hu/2011/07/24/07-25-kin/

Tölgyfa Mária

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!