Világvége??

Világvége??

A földönkívüli civilizációk kutatásával foglalkozó SETI három hatalmas objektumot fedezett fel, melyek a föld irányába haladnak.

A járművek mérete lélegzetelállító, mindegyik hossza több tíz kilométer. Ha a sebességük a jelenlegi szinten marad, akkor 2012 decemberében elérik a Földet. Ez az időpont éppen egybeesik a maja naptár szerint megjósolt világvégével.

A SETI kutatói bejelentették, hogy a NASA szintén észlelte az ismeretlen objektumokat, de mivel nem akarják nagydobra verni az idegen lények esetleges érkezését, azt mondják, hogy egy aszteroida közeledik. Az asztrofizikusok annyit tudnak már a repülő tárgyakról, hogy az egyik csészealj- egy másik pedig cilinderformájú.

A tudósok állítják, hogy hamarosan, amint közelebb érnek bolygónkhoz, távcsővel is láthatók lesznek az ufók, melyeknek a koordinátái már most is rendelkezésre állnak, és a világűr interaktív térképén a következő koordináták megadásával bárki saját szemével meggyőződhet a hatalmas földönkívüli járművek létezéséről: 1. objektum: 16 19 35 – 88 43 10, 2. objektum: 19 25 12 – 89 46 03, 3. objektum: 02 26 39 – 89 43 13.

BorsExtra

 

Azért vegyél Te is nyugodtan tartós tejet (én is vettem)

 

Találtam több „ellen véleményt” is, az egyik azt írja, hogy se a SETI se a NASA honlapján nem erősítik meg a 3 űrjármű létét. Sőt, még azt is hozzáteszi a cikk írója, hogy módjában állt megnézni a koordináták helyét –és nem talált ott semmilyen objektumot  🙂

 

Miért is írom ezeket?

Mert nagyon sok mindent hallunk, olvasunk, és nem mindenki nézi meg, hogy a dolgoknak van-e alapja, sokan megerősítik-e, vagy csak érdekességnek, kacsának szánják…

Sokan, első olvasásra elhiszik és elkezdenek félni…

Aztán hallanak más rémhíreket is…és még jobban félnek…

…végül belehalnak a félelembe…

Pont úgy, mint a halálraítélt, akinek bekötötték a szemét és azt mondták neki, hogy felvágják az ütőerét (miközben melegvizet csurgattak a csuklójára)…és az ember belehalt a félelembe, holott egy vágást sem ejtettek rajta.

 

Ezért úgy gondolom, hogy nagyon fontos utánajárni minden dolognak, ami félelmet kelt bennünk. Legyen ez, akár a Világvége, akár egy betegség első diagnosztizálása vagy csak az, hogy megcsalt a párunk és el fog hagyni.

 

Ha, a félelem első sokkja után, nem vagy hajlandó elfogadni mindent igaznak…

Ha. hajlandó vagy tájékozódni, változtatni azon az álláspontodon, hogy: „én most félek, mert ez tuti igaz…és nincs mit tenni…” akkor biztosan találsz, más elfogadható magyarázatot is, ami majd segít legyőzni a negatív energiákat önmagadban.

 

Hiszen az élet erről szól. Arról, hogy mindig van választásunk, hogy nézhetjük más nézőpontból is a dolgokat. Arról, hogy le tudjuk győzni a félelmet és minden más negatív érzést, érzelmet, gondolatot – ha szembefordulunk vele, körbejárjuk és apró darabokra szedjük. Akár spirituálisnak gondoljuk magunkat, akár nem.

 

Mondd, benned is megállt az ütő, amikor elolvastad az első cikket???

 

Első cikk:

http://www.borsonline.hu/news.php?harom-gigantikus-foldonkivuli-objektum-kozelit-a-foldhoz&op&hid=38753

 

Második cikk:

http://amindenit.blog.hu/2011/01/31/hoaxalis_kabel_22

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

2 hozzászólás

  1. St. Grál

    Az univerzum, intelligens energiamező, mely egységes egészet képez. Ennek a szellemi tevékenységnek, virtuális kivetítése, a fizikai, anyagi lét. Hogy mi történik velünk, és az univerzumban, azt a mindenkori szellemi aktivítás határozza meg.

    • Mátyás Anita

      teljesen igaz 🙂 de azért az egyén szintjén, nagy befolyásoló tényező a saját szellemi-lelki aktivitás is 🙂

Szólj hozzá!