Mit várhatunk, kinek hihetünk 2012-vel kapcsolatban?

Mit várhatunk, kinek hihetünk 2012-vel kapcsolatban?

Hogy is van ez 2012-vel?

 

Hát igen, beköszöntött 2012. Immár 2 napja. Egyenlőre még nem jött el a világvége, és a felemelkedés utáni óriási változásról sem tudok beszámolni… Egyenlőre csak az évszám változott: 2012.

De hogy is van ez? Mit várhatunk ettől az évtől? Sokan sokfélét mondanak, kinek lehet egyáltalán hinni? És én hogyan tervezzek, miben bízzak 2012-ben? Rengeteg könyv, tanulmány, hanganyag, előadás, cikk született már 2012-ról. Mondanak ezt is – azt is, jót is – rosszat is, szépet is – csúnyát is, mégis kinek higgyek, és kinek nem?

Csupa-csupa kérdőjel. De igazából ki tudhatja előre a jövőt? És aki azt állítja, hogy ő tudja, az tényleg?

Mert ám nagy különbségek vannak, nem mindegy, hogy mi lesz:

  • Földrengés, vulkánkitörés, áradás, katasztrófák, robbanás, üstökös csapódik a Földbe, pólusváltás, földrészek elsüllyedése, földönkívüli lények inváziója, elnyomás, kizsákmányolás, betegség, járványok, háború, hazugságok, félelem…

VAGY

  • Felemelkedés a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba, a Földön egy új édenkert kialakulása, az élet (a Föld, a növények, az állatok, és az emberek) tisztelete, egészség az egész életen át, az elnyomás és kizsákmányolás megszűnése, a szeretet törvénye, tudatos teremtés, igazság, boldogság, öröm…

Na, ki melyik kupacot szeretné elvinni? Te mit választanál hátralévő életedre? És talán nem is ezek a helyes kérdések, hanem hogy: Te melyik kupachoz adsz hozzá a mindennapi tetteiddel, érzéseiddel, gondolataiddal? Te melyik valóságot teremted meg saját magad számára?

Rajtam – aki a Világ méretéhez képest, vagy a Földön élő emberek 7 milliárdos számához képest – csak egy kis porszem vagyok, rajtam múlik-e a jövőm, a családom jövője, az ország jövője, a Föld jövője? Vagy valami felsőbb hatalom irányítja, és már eleve el van döntve: ez és ez lesz, ekkor és ekkor?

És még mindíg csak kérdések jönnek kérdések után. Ahogyan egyre több könyvet, tanulmányt olvasok vagy hanganyagot hallgatok, videót nézek arról, hogy megmondják 2012-ben mi fog történni, egyre több kérdésem lesz. Keresem az összefüggéseket, a hasonlóságokat, a különbségeket. Keresem a választ a kérdéseimre.

Ha te is keresed a saját kérdéseidre a válaszokat, akkor ezeket ajánlom számodra (a teljesség igénye nélkül):

Kryon:

http://www.kryon.hu/

http://szeretetegysege.hu/

www.kryon.shp.hu

Szabó Judit:

2012 A felemelkedés útja c. könyv

http://www.spiritualis-tanitasok.hu/ 

Balogh Béla: 

Hitek és tévhitek 2012-ről előadás: http://www.youtube.com/watch?v=kSAK7meticM

http://www.baloghbela.hu/

Maják:

2012 első kézből – Nomád Farkas maja vezető előadása: http://www.youtube.com/watch?v=DO1Ebuc_8qw

 

Szeretettel

Mester Éva

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!