Fehér Világáthidaló Hullám

Fehér Világáthidaló Hullám

 

2011.11.15-27

Maja orákulum:  6. VILÁGÁTHIDALÓ   (CIMI)

“Kiejtés: ki mi

Minőségei: megadás, elengedés, halál, átváltozás, megbocsátás, alá­zat, kinyilatkoztatás

Cimi a nyugalom, a megadás világa, az elengedés és megbocsátás bársony-puha szigete. Ebből a nézőpontból mindent úgy hagysz, ahogy van, mert tudod, hogy pont úgy jó. Ez a megadás ellentétes a feladás­sal, vagy a hatalom, erő másra ruházásával. Átengedést jelent az én azon aspektusának, amely az elme korlátozott felfogó képességén túli tudás­sal rendelkezik, azon a világon túl, ahol elképzeled, hogyan kellene a dolgoknak lenniük. Ez a tudás, hogy bármit tapasztalsz, függetlenül at­tól, milyen látszatot mutat, tökéletesen szolgálja spirituális fejlődésedet.

 

A múlthoz való ragaszkodás korlátozza lehetőségeidet. A megadás­ban felszabadulsz a jelen pillanatban, a halál ölelésében, elengedésben és megbocsátásban. Az önátadás szabadság. Bocsáss meg önmagadnak. Bocsáss meg mindenkinek, engedd el. A megbocsátás a halál- és átala­kulási folyamatok sarokköve. A megbocsátás megnyitja a kaput a felté­tel nélküli szeretet előtt

Cimi színe az erdő zöldje. Mint az örökzöld fák, te is életteli és zöld vagy a tél látszólagos halála és átalakulási folyamata közben. A zöld szín békés nyugalom, és egyensúly érzetét kelti. Helyreállító, gyógyító, központosító

Cimi árnyéka mutatkozik meg az irányítás iránti vágyban. Ebben az árnyékban félelem tölt el az élettől, a változástól. Szükségét érzed annak, hogy te irányíts, és helyzet magaslatán legyél? Motivációidat “kellek”, vagy “kellenek” irányítják? Ilyenkor korlátozod saját lehető­ségeidet.

Cimi segítségedre van abban is, hogy keresztülláss életed nehezebb, kellemetlenebb aspektusain is. Egyik legnagyobb tanítása az egyszerű megadás az olyan eseményeknek, mint a válás, csalás, balesetek, beteg­ség vagy halál. Mit akarnak ezek az erős tanítások feltárni előtted? A szimbolikus halál gyakran beavatást hoz erőd újra testesítésére.

Ne feledd: ami ellen harcolsz, az ellenállásoddal együtt növekszik. Engedd el a pesszimista, fatalista hitrendszerek miatti küzdelmeidet. Cimi leckéje magában az ellenállásban rejlik. Add át magad ítélkezés nélkül. Cselekedj az elengedés és önátadás folyamatában. Tartsd fenn a tiszta szándékot, és figyeld, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak.

A világáthidaló hullámban a megadás és az elengedés hívására kell figyelnünk. A megadás pontosan azt jelenti, hogy megszabadulunk a vágytól, hogy mindent kontrolláljunk. Más szóval ezeken a napokon megszabadulhatunk mindentől, ami fejlődésünkben gátol, legyen az tárgy, szokás, viselkedési forma, barát. Minél tudatosabban képesek vagyunk véghezvinni ezeket a kis halálokat, annál könnyebben halad fejlődésünk folyamata. Be kell fejeznünk egy ciklust ahhoz, hogy újat kezdhessünk.

 

Az előző hullámban, az Égenjáróban befogadtuk az újat, most itt az ideje, hogy elengedjük a régit.

 

Tölgyfa Mária

http://majanaptar.csillagmag.hu/

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!