Egyszerűen az energiaszint emelkedésről…

Egyszerűen az energiaszint emelkedésről…

Az energia, változást hozott, az érzékelhető és a belső világunkban is – azt mondják, hogy hússzorosára emelkedett az energiaszint –és ez bizony komoly testi és lelki változások folyamatába „kényszeríti” az embert. Van, aki fél, mert nem veszi észre, hogy a titkolt dolgai, problémái azért kerülnek most felszínre, hogy alkalma legyen átértékelni, legyőzni őket. (nem pedig azért, hogy valami rosszat erősítsenek benne)

 

Ha beszélünk ilyen témában az ismerőseinkkel, akkor sokaknak leesik a tantusz, hogy a belső problémákkal való küzdés és a környezetünkben, munkákban, családban átélt traumák is szinte mindenhol előfordulnak. Nem tragédiának, káosznak, hanem a megtisztulás lehetőségének kell tekinteni a jelen történéseit.

 

A spirituális felemelkedés része, hogy a tudatunkat, a tudatosságunkat magasabbra emelhetjük, ezen energiák segítségével. Ez viszont azt jelenti, hogy a lezáratlan dolgainkat, keserűségünket, gyűlöletünket, bosszúnkat, kiszolgáltatottságunkat (stb.) nem vihetjük magunkkal a magasabb rezgésszintre—ezért szembesülnünk kell vele életünk minden területén. Ha meglátjuk a nehézségeinkkel való belenyugvás, tagadás helyett a valóságot –hogy nem a megszokott módon kell ezt folytatnunk, hanem változtatnunk, megoldanunk kell ezeket a helyzeteket –akkor engedjük meg az energiának, hogy magával ragadjon minket –és felemeljen!  (mint a rendőrségi vallató lámpa –állandóan a hibáinkat világítja meg)

 

Vagyis mindazzal, ami nem TE vagy –addig kerülsz konfliktusba –amíg meg nem találod újra Önmagad, azt a teremtő isteni lényt akinek születtél. Természetesen szabad a választásod, hogy megmaradsz ezen az energia szinten vagy tovább lépsz!

 

Pl.: – ha a főnököd állandóan kiabál, hülyéz…stb.  –akkor, ugye nem azt gondolod, hogy jó helyen vagy…mégis áltatod magad különböző kifogásokkal, ami a maradásra bír (pénz, magasabb pozíció, mindenki így kezdi…stb…)

 

Vagy ennek ellentéte: ha vered a gyerekeidet, szidod az anyádat vagy kábítod magad évek óta egy viszonzatlan szerelemmel – akkor nem azt gondolod, hogy ez a te boldog életed…mégis ezt csinálod, ahelyett, hogy nem másoktól, hanem magadtól várnád a változást…

 

…A magasabb energia most felerősödve, mind eléd hozza a fájdalmas problémáidat, megvilágítja őket – idegeskedéssel, vádaskodással, meneküléssel telnek a hetek. Ez, pontosan azért történik, hogy szembe nézz az életeddel és sürgessen a válasz megadására, a változás elindítására – felemelkedsz ezzel az energiával, vagy így élsz tovább??

 

Amint bent úgy kint!  Ha rendbe teszed belül magad, tudod, hogy ki vagy és hogyan akarsz élni –akkor kint is rendet tudsz teremteni a környezetedben! Ha hiszel abban, hogy mindannyian Istenek vagyunk – akkor pontosan tudod, hogy mi az, ami nem jó a jelenlegi életedben, ami nem TE vagy. Ha ezeken változtatsz, akkor a tudatosságod egy magasabb szintre emelkedik (hiszen visszatalálsz a saját Istenségedhez) és ezzel a tudatossággal lehet majd egy új fizikai valóságot teremteni, az életedben és a Világ életében is.

 

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!