A Föld Felemelkedéséről…

A Föld Felemelkedéséről…

Emailben kaptam, érdekesnek találom  🙂

 

A  könyvet nem olvastam (gondolom bővebb információval szolgálna, mint ez a rövid írás) ezért a saját elképzelésem szerint ici-picit másként gondolom a Föld felemelkedését 🙂 Szerintem nincs szüksége a mi energiánkra, pontosabban, hogy személyesen is növekedjen a rezgésszintünk… Az csak nekünk jó, ha tudatosan törekszünk a negatív gondolataink felülírására és a szeretet áramoltatására.

 

Szerintem Földanya mindenképpen a békés felemelkedésre törekszik… A földrengések és egyéb katasztrófák oka a gyűlölködésben, a félelemben van, Amikor például egy ország lakossága fél, mert nem tudja fizetni a hiteleit vagy valahol háború van és rettegnek az emberek – és amikor ez a félelem eléri a kritikus tömeget, akkor megrázkódik a föld és lesz valami katasztrófa, teljesen máshol a világban. (mint amikor a pillangó szárnyának csapkodása is változást indít be valahol máshol…)

 

A másik dolog, hogy azt gondolom, hogy ez egy folyamat, tehát nincs időhöz kötve (hogy 4 oktávot emelkedjünk 7 hónap alatt vagyis már csak 4 hónap alatt) Bár szerintem december 21.én igenis érezhető változás lesz- de mindez csak azért mert a felemelkedésre törekvők sokasága (a kritikus tömeg) már dátumhoz kötötte a változást. És ez a pozitív energia, körbe szalad majd a földön, azon a napon. (de persze számolni kell a Világvégét várók kritikus tömegével is, amely ugyanazon a napon árassza el a földbolygót)

 

Szóval szerintem, nagyon jó és pozitív nap lesz, tele hálával és szeretettel (pont mint minden karácsonykor, amikor szintén magasabb rezgésszinten vagyunk) de a Föld még nem azon a napon fog felemelkedni – ez csak egy nagy ugrás lesz számára és az emberek számára- de a csúcspont (a 21 Herz elérése) későbbre esik…(ha tudnám mikor, én lennék a legokosabb 🙂

 

Valahogy úgy képzelem, hogy mivel nem lesz a világnak vége decemberben-és ezzel szembesülnek a világvégét várók is – így szépen elkezdik hinni a felemelkedés tényét ők is és az egyre több pozitív érzelemtől harmóniába kerülnek a földön élő emberek (kisebb lesz az egyének rezgésszintbeli különbsége)

 

Ezt persze én gondolom… Nektek mi a véleményetek???

Manita

 

Michael Elrahim Amira-val, „A Te folyamatod 2012” című könyv kapcsán készült interjú  fordítása – a német Alpen tv-ben volt látható.
A fordítást Soós Évi Mélvin-Maja készítette – köszönet érte!
Forrás: www.dein2012prozess.de

A riport nagyon fontos információt tartalmaz a Föld felemelkedési folyamatáról, valamint egy módszert is, hogy hogyan tudjuk Földanya felemelkedési folyamatát segíteni, támogatni azáltal, hogy emeljük a tudatosságunkat, és a bennünk lévő alacsonyabb energiákat magasabb rezgéssé átváltoztatjuk.

Néhány fontosabb részletet a szövegből:

“1987-ben a Föld rezgés frekvenciája, 7,83 Herz volt. Minden atom, minden molekula ebben a a rezgésben volt, beleértve a testünket is.

A harmonikus konvergenciával került a 11:11 kapu megnyitásra, a fény kapu, a mesteri kapu.

1987-től 2010-ig Földanya 23 év alatt 5 oktávot emelkedett. Mindig fél fokonként emelte saját energiáját. 2010-ben 13 Herz felett voltunk már.

2010 óta most 16,7 Herz-nél tartunk, tehát további két év alatt 4 oktávot emelkedett.

Hogy megérthessük. Mostantól ( 2012 junius) 7 hónapunk van, és a cél a 21 Herzes frekvencia. A 21 Herz a Tao, a szeretet, az 5. dimenzió. Tehát amíg 23 év volt 5 oktávra, 2 év volt 4 oktávra, most 7 hónapunk van 4,5 oktávnyi emelkedésre. Tehát egy enormisan nagy felemelkedési erőre van szükségünk, hogy Földanya, mint egy hordozó rakéta működjön.

A Föld fel akar emelkedni és ehhez energiára van szüksége.

Ez két módon lehetséges:
– A Föld előre tankol, ami a legjobb lenne, mielőtt kilő. Ha előre megvan az energia, akkor, amikor eléri a pontot, ahol emelkedhet, akkor lágyan, gyengéden megemelkedik.
– Ha Földanya elindul, és a felemelkedési folyamat alatt nincs elég energiája, mert szabad akaratból nem álltunk elegen készen, akkor egy rövid időn belül felemelkedési energiát kell teremtenie önmagának. Ezt nem ő teszi meg, mert mindig a tudatossági energia szükséges. Tehát mit tesz? Valahol megrázza, megmozdítja a bolygót. Mi átélünk egy természeti katasztrófát, ami tíz-húsz, százezer embert érint. Ezt milliók nézik a tv-ben. Mi történik? Egy együttérzési, érintettségi, tudatossági hullám árad szét, és a Föld a jelen most pillanatában megkapja az energiát, amire szüksége van és felemelkedik.

A módszer, amivel segíthetjük, támogathatjuk Földanya rezgésszintjének az emelkedését a következő:

Az alacsonyabb érzelmeinket, az alacsonyabb energiáinkat a tudatos folyamat kapcsán megváltoztatjuk, egy magasabb szintre emeljük, fénnyé és szeretetté, amelyet felajánlunk Földanyának tudatossági energiaként.

A „negatív” energiák azok, amik a legnagyobb energiát szolgáltatják, ha megváltoztatjuk őket.

Amikor felfedezem, hogy ilyen minőség jelenik meg bennem (pl. a legmélyebb düh van bennem, a legmélyebb féltékenység, frusztráció, sértődöttség stb.), ekkor nevet adok neki, és megkérem az arkangyali erőket, hogy a lényem teljességéből (ez fontos!), tehát a teljes lényemből, létemből oldják fel.

És azonnal érzem, hogy elkezd valami belül oldódni.

Ők átveszik ezt az energiát, és oldják.

Akkor tehát transzformálódnak ezek az energiák.

Kérhetem, hogy vonatkozzon ez minden inkarnációmra, vagy teljes ciklusomra.

És megkérem, hogy ezt az energiát fénnyé és szeretetté változtassák, és Földanya számára tegyék tudatossági energiaként hozzáférhetővé.

A folyamat a felemelkedés, melynek során egy alacsonyabb energia egy magasabb rezgéssé átváltozik.

Ezt csak egy tudatos lény teheti meg.

Ha 7 millióan világszerte ezt megtesszük, akkor a lépcsőfokok egyre gyorsabban emelkednek.

Egyre több energiára van szüksége Földanyának, hogy a 21 Herzet elérhesse.

Ha mi ezt azelőtt megtesszük, mielőtt Földanya a felemelkedési pontot eléri, akkor ezt az energiát befogadja, és elérve a pontot csendesen átlép, és minden jó.”

 

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

1 hozzászólás

  1. Szerintem ez így nagyon hihető és remélem, hogy így is lesz.

Szólj hozzá!