12.12.12. Felemelkedés

12.12.12. Felemelkedés

AZ IGAZI FELEMELKEDÉS (12:12:12) – TRUE ASCENSION – METATRON A FÉNY URA TYBERONN ÁLTAL

Üdvözlet Mesterek! Metatron vagyok a Fény Ura és körülölellek bennetek a Feltétel Nélküli Szeretet Terével!

Ahogy a Felemelkedés közeledik, úgy a Szeretetet egyre hamarabban és élénkebben lesztek képesek megtapasztalni, Mi most összecsatlakozunk veletek, hozzátok ezen a csatornán, a Plejádiak közül származó, Ra-Tybronnon keresztül, aki a Kristályos Szolgálat egyik Felemelkedett Mestere, aki eredeti, gyökérlelke ennek a csatornának, aki a tapasztalataival szolgálja a bolygótokat az Egy Törvénye alapján. Ra-Tybronn, Toth és Énok családjába tartozik és ez mindegyik a Metatroni forrásból való.

Arra kérünk bennetek, szánjatok rá időt és engedjétek meg azt, hogy a mi energiáinkkal tápláljunk, gondoskodjunk rólatok, mert mi családtagjaitokként vagyunk jelen és olyan nagyon drágán szeretünk bennetek, az érzelmi szereteten túlian, amely a Mindenható és Teremtő Forrásból árad a Minden Ami Van-ból és amely Istenségnek ti mindannyian egy összetett tagjai vagytok. Mindannyian! Az idő felgyorsult a bolygótokon és néhányan közületek, úgy érzi, hogy nagyon kemények a mostani idők, de mi biztosítunk bennetek arról, hogy egy magasabb rezgés nézőpontjából ti most az Örömötökben Táncoltok! A Felemelkedés közel van már és ti drága emberek, ti tették ezt lehetővé, hogy így megtörténjen. Nagyon Tisztelünk ezért bennetek!

És így most meghívjuk Ra-Tybronnt a Kristályos Szolgálattól, hogy üzeneteink átadásával csatlakozzon hozzánk, melyek közül már nagy részét korábban megosztottuk már, de lesznek köztük olyanok is melyeket most első alkalommal teszünk közzé. Mindegyik üzenet persze a most jelenlétében történik.

Drága Emberek! Amit ti Felemelkedésnek neveztek, azt úgy lehetne meghatározni, mint egy átmenetet a Kristályos dimenzionális kiterjedésbe. Az utolsó előkészületek történnek meg az Arkansasi Kristályos Örvénnyel, való kapcsolódással, amely rendkívül fontos a Föld kristályossá válásának szempontjából. És ez a kristályos átmenet egyenértékű a 12-12-12-ben induló 2012-es Felemelkedéssel, amikor a Föld befejezi a kristályosságába változását.

Igaz értelemben, ami 12-12-12 idejében, a Felemelkedésben történni fog és amit majd a 2012. december 21.-e hordoz magában, az nem más, mint az Új Föld Kezdetének Születési Napfordulója. Ennek az az oka, mert akkor, a 12-12-12 időben érkezik meg, áll készen erre, a felemelkedési folyamat mechanikája arra, amely lehetővé teszi a Felemelkedést.

Tehát így az, ami 2012. december 12-én történik az az, hogy befejeződik az aktiválása és hálózatba való összekapcsolása A Felemelkedés Hálójához, mindegyik Mester Kristálynak, a Kristályos Mezőknek, a Kristályos Háló tartópontjainak, erőcsomópontjainaknak és az összes ÖrvényKapu/dimenzionális átjárók helyeinek, a Kristályos Nap Lemezeknek.

12-12-12 rezgésidőben, az első esetben történik meg az, hogy mindegyik nagyon fontos része a Felemelkedésnek egy egyedülálló hálózattá áll össze és összekötődik, így teljesen elkészül a 144-es Kristályos Háló. Pontosan ezen a napon 12 óra, 12 perckor a Kristályos Örvény emelkedő energiáinak egyesülését, kézzelfogható, érezhető módon is érezhetitek. Minden készen áll és a végső kezdéshez, ahhoz, hogy a Pinnacle Hegységben található Kristályos Nap Lemez össze legyen kötve ekkor ahhoz a kristályos réteghez, amely legnagyobb mértékben a bolygón található és összekapcsolódjanak a Kristályos Hálóhoz.

Elmondtuk már korábban azt nektek, hogy a Felemelkedés, az Új Föld kiterjed a bolygótokon a 12 dimenzióval bíró rezgésű területekre. Azt is elmondtuk, hogy a Felemelkedés célja az, hogy kiterjessze a Földet és az Emberiséget a 3. dimenzión túli területekre és kivirágozza a 12 dimenizós lehetőségei, az 5. és 12. közötti teljes skálájára, melyek már nem polárisak (elkülönülők, megosztottak) és amely a Zeró Pont Kristályos Energián és az Egység összeszerveződésén alapszik, mert ezek adják meg a kristályos rezgését.

Ez történik az ARK Kristályos Örvényében is, nemcsak azért mert ez az örvény a legkiterjedtebb kristályréteggel rendelkezik a Földön, hanem azért is, mert az eddig itt elrejtett és kódolt állapotban lévő egy különleges módon elhelyezett Mester Kristályok oltómagvának ezen a helyen egy nagyon egyedi geológiai mátrixa van itt. Van ebben logika, észrevettétek ugye? Mindez egy mesteri tervezés alapján történik, és van értelme! Ti valójában egykor már voltatok itt és jól is érzitek mindezt, nemde?

Kryon a Mágneses Mester, vagy egy évtizeddel ezelőtt közvetítette nektek, hogy teljesen egyértelmű az, hogy a mai Arkansas egykor bizonyíthatóan Atlantisz területe volt. Erről még később fogunk beszélni ezen a csatornán keresztül, de fogunk beszélni arról az ásványi keveredésről, energiakoktélról is, amely ezen a területen fellelhető és nagyon ritka és jótékony hatással van és egy olyan jelenséget hordoz, melyet még a tudományotok nem ismert fel. Beszélni fogunk arról, hogy a kvarc, gyémánt, rádiumos vízfolyások, mágneses vasérc és gravitációs rendellenességek együttes jelenléte tette lehetővé azt, hogy egykor az Atlantisziak Egy Törvénye, Arkansasban lehetett. Mégpedig azért, mert az Kristályos Nap Lemez Arkansasban volt, így Arkansas lett a Föld bolygó kristályos-generátor, amely megnyitja a dimenziókapukat.

Nincsen más olyan hely a bolygón, mint ez a Kristályos Örvény, amely a 12-12-12 Felemelkedés idejében, hihetetlen kristályos rezonanciával fog rezegni. Éppen ezért beszélünk nektek arról az Atlantiszi Kolóniáról, amit Kryon Atla-Ra-nak nevezett el. Atla-Ra, így a ma már az Arkansasnak nevezett területen alkotta meg az Egy Törvényét, és ők ezen a területen több mint 50.000 évvel ezelőtt éltek, és ők voltak azok, akik elvetették a 12-12-12 magvait és kódjait.

A Felemelkedés Középpontja

Tehát ez, vagy logikus, vagy sem, ez a Kristály Örvény a 12-12-12 Felemelkedés Szívének Középpontja.

Mesterek, 2012 csak a kezdete mindezeknek, annak, hogy a kristályos energia elképesztő erővel kirobbanóan dinamikusan működjön. Ez a jóindulatú energia valójában egy mindenható és mindenütt jelen lévő erő, amely sok ezer éve nem volt látható a bolygón. Mindez a tellurikus (kristályos), hiperdimenzionális és kozmikus erők egy nagyon erőteljes kombinációja, amely képes felráznia Földet az álmából és dimenzionálisan megnyitni és ezzel lehetőségetek lesz megemelni a frekvenciáitokat. És ez az esemény valójában meg fog történni, mégpedig exponenciálisan, amely kristályos-mágneses dinamikájával vesz részt a fizikai játékban, és amely megértése túlmutat, kívül esik a mai tudományos megértésen. Jelenleg kevesebb, mint 6* hónap (a közvetítés júniusban volt!) van még hátra ennek a beindulására.

Szent Kapcsolatok/Összefüggés/Összeköttetés, kapcsolódások

Az egyik fő oka ez, annak, amiért sokakat közületek hívni fogunk Arkansasba a Végső Tripla Dátum portál idejében, 12-12-12-ben, hogy legyünk ott együtt. Össze fognak jönni azok, akik az atlantisziak Egy Törvényéhez való hűségükre, szent esküt tettek, és hogy teljesítsék azt, hogy vegyenek részt abban, akkor, amikor a Kristályos Energia visszatér megint, és soha többé nem lehet megengedni, azt hogy illetéktelen kezekbe, kerüljenek. A Kristályos Örvényhez való Megjelenésben, nagyon sok léleknek van szerződése és az Egy Törvényét, sokan fogják érezni és válaszolni fognak erre a meghívásra. Azt is elmondjuk nektek, hogy a 12-12-12 néhány résztvevője, ekkor itt meg fog szólalni, köztük: John Vab Anken, Graham Hancock, Dr. Semir Osmanagich. Tyberron és John Jenkins is nagyra becsült vezetőségi tagjai voltak egykor az Atla-Ra-nak, az Egy Törvényének Atlantiszi tudós papságnak.

12-12-12

A Szent Újraegyesülés energiája azonnal felismerhető lesz, 12-12-12-ben, a már fent említettek mindegyikőjük jelenlétével, és újra érzékelhető lesz, az Atlantisziak (világszemlélete), az EGY TÖRVÉNYE: Valójában közületek többen is először fogtok találkozni ezzel, most és majd meg fogjátok tudni megosztani alapjaiban másokkal is ezt a megismerést.Mindazokat, akiket magukhoz szólítanak majd, azok túláradó érzésként fogják fel ezt a mágikus tudást, amely évezredekkel ezelőtt egy ígéret volt az emberiség számára, és amely mostani, újra magával hozza okozatként a Kristályos energiák megjelenését.

Az Arkansasi Kristályos Összejövetel egy teljesen megtapasztalható, egyedi, különleges esemény lesz. A Kristályos Beindítás pillanatában, egy hihetetlen energiahullám váltódik ki, egy olyan hullám, amelyet nagyon-nagyon hosszú ideje senki sem érzett a Földön, és amely átsüvölt a Kristályos Örvényen. Talán Állóhullámnak is lehetne nevezni, de úgy fogjátok majd érezni magatokat ekkor, mint ha hazaérnétek egy nagyon hosszú utazásból és örömötökben, az otthonotok felismerésében, sírva fakadtok. Ebben a pillanatban a Föld eltolódik a 12. dimenzióba, és ebben a pillanatban a 144-es Kristályos Háló, a Felemelkedés Hálója teljesen elkészül, működni fog. Biztosítalak arról bennetek, hogy egy olyan energiát fogtok megtapasztalni, amelyet még sohasem érezhettetek ebben és számos más létidőtökben.

A 12:12 Beindítás a 12-12-12 idejében (2012. december 12. 12:12 perckor) jelenti majd a Planetáris/Bolygószintű Felemelkedést a Földön, és az első nagy hulláma a Pinnacle Hegységben (Mount Pinnacle) lesz megtapasztalható Arkansasban, ahol Atlantisz egyik kolóniája volt.

Kryon a Mágnesesség Mestere, mintegy, évtizede közvetített arról, hogy egyértelműen bizonyítható az, hogy Atlantisz Arkansasban volt. Arkansasban, mert ez egy kristályos terület és így teljesen logikus volt az, hogy egy Atlantiszi kolónia ide telepedik le és kristályokat emeltek és telepítettek és programozták, kódolták őket. Még előttetek, van annak az ismerete arról, hogy Arkansas felszíne alatt hatalmas üregek vannak, amelyek az Atlantiszi korszak épületeit rejtik. Ezek közé tartoznak egy hihetetlen alagútrendszer és egy hatalmas laboratórium maradványai és egy hiper-dimenziós, többdimenziós szállítási állomás. Ez utóbbit a napjainkban is fenntartja működésében a Sziriuszi-Plejád Szövetség. Ugyanitt még megtalálhatók az ősi épületek, melyeket még továbbra is lakják az úgynevezett „Kék Faj” lényei.

Az Arkturuszi Kristály Mesterek

Habár Arkansas lenyűgöző kristályos földje már 14.000 éve nyugvásban van, azt mondjuk most nektek, hogy elkezdett felébredni és 4 évtized múlva, 2038 körül Arkansas egy világszerte és szokatlan és ragyogó kristályos energiába kerül. Az Atla Ra ( az atlantiszi tudós papság) számos mester lelke és a Sziriuszi-Plejádi mesterek közül is sokan tudatosan úgy döntöttek, hogy reinkarnálódnak ezekre az időkre, a kristályos örvénybe és ez most meg is történt.

Ezek az Arkturuszi Mesterek itt vannak Arkansasban és Braziliában több ezer év óta erre a helyre vonzódnak. Ők a kristály technológia veleszületett szakértői és ennek a két jelentős régión tudásának a megértését fogják gyarapítani, és vezető szerepet fognak játszani ennek az erős energiáknak a tanításán és hasznosításán belül, amelyek Arkansas és Brazília Kristályos Örvényeiben vannak. A 23. századra pompás Kristály Templomok fognak felépülni a Pinnacle Hegy Kristályos Nap Lemeze körül és a Maga Hegy (Mount Maga) Wilhelmina és Euréka Spring helységeinek körzetében. És bár úgy tűnhet, hogy számotokra, hogy ez a három évszázad, hosszú idő, de nemlineáris szempontból ez csak egy szemvillanás.Valójában több tízezren vagytok itt most jelen az Egy Törvényének őrzőiként, akik beleértve ezt a csatornát is, inkarnálódtatok erre a korszakra, 15 generációval ezelőttől, a mostanitól számítva. (megj:egy generációt, általában 25-30 évvel számolják, így kb. 400 év, azaz az 1600-as évektől folyamatosan)

A Brazil Kristályos Örvény

Most szeretnénk beszélni arról, hogy mennyire fontos Brazil Kristályos Örvény, amely Minas Geraisban, Tomas de Letres közelében helyezkedik el. Valójában ez legalább annyira fontos hely a bolygó északi féltekéjén, mint Arkansas az északi féltekén. Ez a két terület a legerősebb kristályos frekvenciát képviseli a Földön. Mindkettő hatalmas kristályos lerakódásokat tartalmaz. Ennek eredményeként az Arkansasi Kristályos Örvény a Föld területének és az emberiség kétharmadára van hatással az Egyenlítő fölötti északi féltekén. Azonban legyetek tudatában annak, hogy a Két Kristályos Örvény, mind a Brazil, mind az Arkansasi ellentétes forgássukkal összefüggésben állnak egymással, és így az ellentétes forgással szükségszerűen kiegyensúlyozással vannak a Kristályos frekvencia tellurikus részének kiterjedésére.

12-12-12-ben ez az összeszövődés (a két kristályos mező felébredése), fogja elindítani a Váltást, úgy hogy az Állóhullámok energiája mindkettőn belül, egy kettős mezőt hoz létre, mégpedig exponenciálisan (mértani arányos emelkedéssel). Így ennek megfelelően a Kristályos Örvények aktivitása, 12-12-12-ben egyre erőteljesebben kiengedi az energia hullámzását, és egyre erősödni fog 2012-en keresztül, továbbfolytatódva, éveken keresztüli erősödéssel egészen 2038-ig.

12-12-12-ben, Arkansasban befejeződik, elkészül, és mint az egyik legfontosabb és legerőteljesebb energiaörvény-portálja lesz a bolygónak. Itt lesz majd az északi félteke kristályos mezejének a forrása. 2012-ben és azon túl az itt lévő kristályok egy igen előnyös, jótékony frekvenciát kezdenek kibocsátani az emberek auráját érintve, hogy azoknak egy multidimenzionális kapu nyitódhasson ki a Mer-Ka-Na mezőn belül, és mindez egy állóhullámzáson keresztül lesz kibocsátva.

Az Állóhullámok Hertz-féle mezői

December 12-én a Templomi Kristályok egy lüktető, impulzussal egy hertz-féle mezőt kezdenek el létrehozni, amely képessé teszik életre kelteni, élő formákban a kristálymezőt. Így ez egy megfogható, meghatározható energiává válik és egy indukción keresztül kölcsönhatásba kerül az emberi aurával és valamelyest egy megváltozott állapotot hoz létre. Előnyös hatását úgy érzékelhetjük meg majd, mint egy jótékony egy nagyon mélyről jövő dobogást, de értsük meg azt, hogy az állóhullámok egy élőtudatosságot hoznak létre, kristályos „tudatos lélek” Fényén és Hangján keresztül. Ez az „élő energia” ugyan hasonlít az elementális, elemi mezőkhöz, de sokkal magasabb a rezgése. Sokkal pontosabban meghatározható, a kristályos tudatosság hangjaival és színeivel. Lássátok meg, a magából sugárzó kristályos mezőnek egy megtervezhető aspektusa, ezek az élő kristályok. Igazából ennek a felismerése lesz az, amely ösztönözni fog arra bennetek, hogy Kristály Templomokat építsetek. Megszámolhatatlan hatással és termékenységgel és erőteljes befolyással lesz a Belső-Énre, a magasabb érzelmekre, az emberiség magasabb szintű harmóniájára, amely egy magasabb szintű fejlődésre juttatja el az emberiséget. Ez történik most és egyre növekedni fog a hatása 12-12-12-őt követő 7 évben (2012-2020-ig), az állóhullámok formálásán keresztül. Ez az energia az Atlantiszi ATLA-Ra technológiája, és még mindig létezik, tetten érhető néhány ősi templomban, Egyiptomban, Peruban, Közép-Amerikában, Jáva-szigetén, Kambodzsában és Írországban, Newgrange körzetében. Az összes ősi piramis a Phi alapján épült, és szerkezetében, teljes mértékben tartalmazza az ilyen állóhullámokat, egy különleges és viszonylag szűk hertz sávon belül.

A Kristályos Felhangolás Eredménye

Nagyon is valóságos az, hogy az Arkansasi kristályos ovális mező háromszögelése egy kristályos „tállá” változik, ahogy leírhatnánk ezt. A Tál belseje némileg hasonló felépítésű, (mint egy egyszerű tálé), de már ebben a (már említett szűk) Hertz-féle (álló)hullámsávban különböző rekeszek és jelek lesznek elhelyezve. Ezekkel a különböző „kulcsokkal” ősi ásványi energiák lesznek gerjesztve. Például a MagnetCove területe egy a szokásostól eltérő hangzással fog rezonálni, és hasonlóan a Crater of Diamands és a Radium Waters vidéke. 12-12-12-ben, ugyanez fog lejátszódni Braziliában, Bahia és Minas Gerais viszonylatában (A Gyógyító Újjászületés Arany Kristálya: 9-9-9 Mineas Gerais és Az Igazság/Tiszta Hangjának Ibolya Kristálya: 10-10-10 Bahia) a Templomi Kristályok körül. A Kristályos állóhullámok Braziliából és Arkansasból, 12-12-12-től kezdődően, a kristályos állóhullámok a (tál) tengelykörüli forgásából származó hangrezgésével össze fognak csatlakozni, majd beterítik és átfürdetik a hullámaikkal a bolygót egészen 2038-ig. Ennek hatására csökkeni fog a dualitás körhintája, és egy hidat építenek a jobb és a bal agyfélteke között az agyban. Az állóhullámok, amikor meditációval egyesülnek, akkor áthaladnak a külső agykérgen és serkentik a tobozmirigyet és elvisznek bennetek egy magasabb tudatosságba.

Mindig is voltak bizonyos helyek a bolygón, amelyeket szent helyeknek ismertetek fel. Kőkörök, Templomok, Piramisok és Katedrálisok épültek fel ezeken a helyeken, már ősi idők óta. Az elmúlt két évtizedben az akadémikusok előszeretettel tanulmányozták a régi, ősi emlékműveket és hiteles bizonyítékokat találtak arra nézve, hogy a felépítésük, szerkezetük között számos közös vonás áll fenn. Az egyik a leginkább továbbgondolásra késztető közülük, az állóhullámok. Azt mondjuk nektek, hogy a legtöbb ilyen építmény, terv szerint épült és ugyancsak akusztikailag is megtervezett és kialakított volt, úgy hogy különleges hanghullámokat és frekvenciákat gerjesszen, melyek jelentős hatással bírtak az energia mezőtökre. Ezek valóban serkentik a tobozmirigy működését és az emberekben kellő mértékű fényhányados növelésével egy multidimenzionális élményt, tapasztalást hoznak létre. Azt mondjuk tehát nektek, hogy ezek nem egyszerű építmények, hanem valójában olyan szerkezetek, melyek elhelyezkedése nagymértékben függ az ásványi, kristályos rétegek térbeli elhelyezkedésétől. Az is tény, hogy a különböző helyeken lévő, különböző ősi építmények eltérő hangzó frekvencián rezegnek, amennyiben más a földrajzi mátrix szerinti szélességi helyzetük és más az ásványi/kristályos összetevőik jellegzetessége.

A 144-es háló 12-12-12-ben teljesen működőképes

2012. 12-12-12-ben a Kristályos Háló elkészül. Ez 12 dimenziós mezőt fog összekapcsolni, ami azt jelenti, hogy kristályos formában az 5-12 dimenziót egyesíteni fogja. Mindezt az eseményt, minden a bolygón lévő, előforduló kristály erősíteni és harmonizálni fogja. Azok közületek, akik a Phi kristályokkal dolgoznak, a saját energiaszintjükön egyre nagyobb és mégnagyobb ugrásszerű emelkedést fognak megérezni. A Phi kristályok használata, a gondolat irányítását és erejének erősítését fogja figyelemreméltóan felerősíteni.

A Tűz Kristálya és Toth Kristályának aktiválása

12-12-12-ben két eddig még alvásban lévő atlantiszi mester kristály fog felébredni. Az egyik Toth Kristálya a másik pedig a Rubint Tűz Kristály. Az előbbi Braziliában a Titicaca-tó szegélyén lévő Tiahuanaco közelében, míg az utóbbi a Bimini (atoll) alatt ébred fel. Most egy rövidebb leírása következik erről és biztosíthatunk bennetek, hogy később majd csatornázni kívánjuk, egy mélyebb elemzéssel ezeket a kristályokat.

Toth Kristálya egy nagyon jóindulatú, kedvező kristály, amely arkturuszi készítésű és amit abból a célból használtak, amit úgy írhatnánk le, mint a földi kódok harmonikus kiegyensúlyozó generátora. (megj: a programozott földi energiák kiegyensúlyozása az életfeltételek és spirituális fejlődés biztosítására) Ezt Atlantiszban egyfajta gyógyászati kiegyensúlyozásra használták a fizikai és éteri test között. Arra lehetetett használni, hogy csökkentse, vagy növelje a fizikai test sűrűségét különböző mértékben, és még arra is hogy szabályozza az eltérő frekvenciákat, hogy képessé tehessen kiegyensúlyozott teremtő mezőket, tereket létrehozni. Ezek a komplex, összetett állóhullámok, támogatóan segítették az egészség megtartását, a jó-érzetet, a csakraegyensúlyának megtartását és a szellemi tevékenységet.

A Rubin Tűz Kristály, vagy Tuaoi egy sokkal összetettebb mérnöki munka és hatalmasabb méretű kristály. Eltérően a többi 8 Templomi Kristálytól, a Tuaoi-t nem használták spirituális célokra. Ezt eredetileg azért hozták létre, hogy a földalatti alagutakon keresztüli hiper-dimenziós utazást és szállítást szolgálják, és amely kristály olyan képességeket is rendelkezik, hogy képes elporlasztani az anyagot.(eltünteti az útba kerülő szilárd akadályokat) Atlantisz korai időszakában még arra is használták, hogy elterelje a közeledő aszteroidákat. Más összefüggésben az ilyen kristályokat valójában a jelenlegi holdatok pontos helyén tartására is használták, mintegy pályán tartó vonósugárként. Hozzátehetjük azt is, hogy a Tuaoi ébredésekor fellépő kezdeti erős kisugárzást, szigorúan figyelemmel fogjuk kísérni, és így csak teljes mértékben évek múlva fog teljes mértékben működni. Azért van ez az óvatosság, mert egykor az (atlantiszi) Aryan csoport visszaélt ezzel a kristály technológiával és pusztító célra használta fel, ezért is van az, hogy ilyen óvatosság kíséri a teljes megnyilvánítást. A Tuaoi, ellentéttel a másik nyolc templomi kristállyal, soha sem volt áttelepítve az eredeti helyéről, ott található, ahol egykor azt felállították. Úgy is lehet mondani mai szavakkal, hogy ipari célok elérésére használták. Bizonyos értelemben egyfajta lézeres változata a nukleáris energiának, amely egyaránt alkalmazható pozitív és negatív használatra. Ez egy a számotokra egyaránt energia összesűrítő és energiafelerősítő generátora egy általatok még elképzelhetetlen energiának, amely olyan rendeltetéssel bír, de nem spirituális értelemben, mint Poseidon Templomi Kristályai. Egy védőkupola szerkezet még megmaradt rajta, de nem olyan, másmilyen, mint a Templomi Kristályoké és ez a kristály biztosította a felhasználóinak a közszükségleteik energiával való ellátást.

Az aktiválásának kezdetekor (12-12-12-ben) ez a kristály egy hatalmas ionos-energiahullámot bocsát ki majd. Így nem ajánlatos az, hogy a Bimini kristály közelébe, egy 60 kilométeres hatósugarú körben bárki is tartózkodjon. Ezeket az óvintézkedéseket ajánlott megtenni, mert az aktiválásának kezdetekor zavarokat és rövidzárlatot hozhat létre az emberi aurában. Az aura mezőben történő repedések azonban nem fognak végzetes bajt okozni senki számára, bár a Tuaoi kezdeti aktiválásakor, egy repedés, törés jöhet létre az aurában, ugyanúgy, mint egy nagy hatótávolságú repülőgépjáraton való utazás során, amikor egy bizonyos szintű energia-vérzés/szivárgás állhat elő az aurában.

Ennek az aktiválása egy kiigazítás célját szolgálja. Egy energiaegyensúlyt fog szabályozni majd, spirituális célból, csak minimális kilengését enged meg majd az energiáknak. Azon viszont őrködni fogunk, hogy egy előre kiszámíthatatlan, véletlenszerű kibocsátás soha többé ne történjen meg (mint Atlantiszban). Az elmúlt 12000 évben ez a véletlenszerű, kontrolálatlan ionos energiabombázás, hatalmas egyre emelkedő energiahullámok formájában belekerült a Föld belsejébe és a Föld magnetoszférájában a tér-idő harmonikus egyensúlyában zavarokat keltett a gravitációs mezőn keresztül. A kijavítás lehetővé tesz egy szükséges rögzítést az Új Földön azáltal, hogy megelőzi a káros ellenőrizhetetlen energia-kibocsátást, mert a kontrolálatlan energia képes felerősíteni a Föld tektonikus mozgását, amely felboríthatja a kristályos mező egyensúlyát, és éppen ezért szükséges ez az egyensúlybahozás rögzítés, amely a dimenzionális kiterjedés előfeltétele. Értitek már? Idővel mindez egy hatalmas célt fog szolgálni, de csak akkor, amikor az emberiség egy magasabb vibrációba kerül. A Tuaoi ebben az értelemben, nem egy élő tudatossággal, rendelkező kristály, mint a többi Templomi kristály. A Tuaoin belül áramkörök vannak beépítve, és inkább hasonlít ahhoz, amit egy programozott intelligenciának nevezhetnénk. Nagyon lassan, finoman egy hálózatba fog kiépülni (felépít egy hálózatot) és a működtetése csak szándék szerint lehetséges.

Spirituális emelkedés a Kristályos Mágnesességbe

Az új spirituális emelkedés, az Arkansasi Kristályos Örvénybe, messze erőteljesebb lesz, mint valaha az volt az atlantiszi korszakában és több feladattal fog szolgálni. Ezért is van az, hogy a fent említett három Templomi Kristályt Arkansasba helyezzék mielőtt a szökőár elöntötte volna Poszeidát. Ezeknek a Templomi Kristályoknak olyan hatása, ereje van, olyan rezonanciát hoznak létre, mellyel, sokkal hangsúlyosabb spirituális háttér áll rendelkezésre. Ez a három hatalmas és természetes kristály egy különlegesen sűrített, tömörített programozott kristályok, amik a tudatosságon keresztül hozzá fog járulni a bölcsesség megszerzése általi gyógyítási és multidimenzionális programozott ismeretekkel. Még a puszta, természetes (programozás nélküli) tulajdonságaival is képes ez a kristály megráznia Földet és elhajlítani a tér-idő kontinuumot, mint például a hírhedt, erőteljes Tűz Kristálya a Saragasso-tenger alatt, amely Bimini közelében van. A Kristályok szabályzása a Nap Lemezeken és a Piramisokon keresztül transzformálódnak, finomodnak erejükben, hogy döntően jótékony, előnyös hatással legyenek az egyensúly elérésében. A Templomi kristályok valójában élő kristályok és rendkívüli fejlődést és jótékony hatást biztosítanak a Föld és az emberiség számára, olyat, ami túl van a képzeletén. Ez egy mágneses terület Arkansasban, úgy értékeljétek ezt, hogy a mágneses energiákat egy hiper-dimenzionális záron keresztül tartották évezredeken keresztül így a tektonikusmozgásoktól és változásoktól jó távol. Éppen ezért van az, hogy az Atla-Ra ezt a különleges területet választotta ki Arkansasban, az energiatárolásra és a majdani magvetésre. Fogalmatok sincs ezekről az energiákról, hogy mit képesek generálni, előállítani. Nézzétek csak, ezekkel a mágneses energiákkal, az éterikus fény használható, a fény alatti és feletti látható spektrumában, azt a fényt, amelyet ultraibolya és gammasugaraknak hívtok, melyek használatával, mind lecsökkenthető, mind felerősíthetőek, vagy kordába tarthatóak a kristályok rezgései. Itt 20000 éve egy éterikus kapu, átjáró létezik ezen a területen, amely egy magasabb fény kapuja, és amely képes összetartani rezgésébe ezt a mezőt, és ez a lépessége most felerősödik.

Az Egy Törvénye

Arkansas kristályos kvarc mezejébe az a fajta energia: tudás, bölcsesség energia van beágyazódva, amit az Atlantisziak az Egy Törvényének neveztek egykor.

Az ott elhelyezett Mester Kristályok frekvenciálisan átalakítják az adott térségben honos kristályokat. Mint már egykor kifejtettük a Mester Kristályok egy magasabb dimenzionális aranyötvözetet is tartalmaznak, mely rezgését már át tudja venni energetikailag a természetes helyén előforduló kristálybeágyazódások. A McEarl bányából származó kristályok egyedülállóan harmonikus rezgéssel bírnak, és különlegesen erősek.

A Hármas Csavarodású Örvény/ Tri Helix Vortex

Az Arkansasi örvény meglehetősen szokatlan mozgással rendelkezik. A bolygótok északi féltekéjén lévő legtöbb örvényének mindegyike ovális, körkörösen ferde és az óramutató járásával ellentétes irányban áramlik. Arkansas kristályos örvénye viszont nagyon egyedi, különleges, ide-oda örvénylő mozgással rendelkezik. A kerületének egyharmadánál a mozgása az óramutató járásával ellentétes irányú, majd gyorsan irányt vált. Így a 120 fokot, 3 csavarodással, 3 ívvel teszi meg. (három háromszögű epicentrumot foglal magába: lásd még: Az Arkanzaszi Kristály Örvény Egyedülálló Mintázata. http://www.fluidemerald.com/?p=266 Sári Izabelli fordításában). Ez az örvény így az előre-hátra-előre mozgásával nagyon különleges és háromfajta energiák, így a mágneses, kristályos és szakrális vízenergiák még erőteljesebb emelkedésének áramlását hozza létre. Arkansas, ezért, három fajta energiát összetömörítő tellurikus energiamezővel rendelkezik, melyek létrehozzák ezt a 3 spirálú energia-mezőt. A mágneses terület központja: Talimena Ridge, a kristályos csúcspont: a Mont Ida és a rádiumos, vagy sugárzással bíró vízenergia középpontja, pedig az Eureka Springs területén található. Ezek teljesítik ki a 3-as titokzatos körmozgás változását, amely szabályozza az örvényen, a 3 spirálon keresztül a Toltec Mounds alatt lévő Piramisokat (máshol: Tolték Piramis) és kódolják a Naplemezekbe, amely a Pinnacle Mountain lábánál elterülő Little Rockban van. Az örvény egyedülálló mintái, hihetetlen energiákat löknek ki magukból, és ezt sokszorosított változatban átadják mind a kristályos mezőnek.

Zárszóként

A bolygótok megérett arra, amit Felemelkedésnek nevezhetünk. Valójában a kritikus tömeg elérése tette lehetővé ezt az átalakulást, hogy a Föld befogadjon magába egy olyan sablont, amely közérthetően szólva, analógból digitálissá, fekete-fehérről színesre változtatja át. Ez a hihetetlen átalakulás szó szerint, egy lélegzet alatt történik meg. A Kristályos Összehangolódáson keresztül, a 144-es Kristályos Háló antennája úgy fog sugározni, hogy az, jelentősen emelni fogja a Föld dimenzionális vételi lehetőségét. 3D-12D között és azon túl is. Ez a helyzet a televíziótok vételi váltásához hasonlítható, amikor a régi antennarendszert felváltotta a műholdas adás-vétel. Ezek most a Kristályos Kor szele keltette szárnyalásának ideje. A Felemelkedés Fordulópontjának csúcsai, pedig a Kozmikus Beindítások és a Hárma Időpontok Portáljai (Tri Datum Portals 2001.01.01-2012.12.12.)

De engedjétek el a félelmeiteket Kedveseim. Ez most valóban a Felemelkedés Ideje az Új Kristályos Korszakba. A mega erősségű kristályok nem vevők többé arra, hogy visszaéljetek velük, úgy ahogy egykor megtörtént Atlantisz szomorú örökségeként. Valójában soha többé nem használhatjátok fel másra, mint a legfőbb jó céljára. Biztosíthatunk erről bennetek! Ez egy olyan szent eskü, amelyet be kell tartanotok, mert Ti vagytok az Egy Törvényének családja és a visszatértetekkel be, fogjátok tartani ezt az ígéretet. Ez az, amiért sokan közületek sokat tettetek azért, hogy a kristályos örvények beteljesítsék küldetésüket, mert az az, igazság, nagyon sokan közületek hívást éreztetek arra egykor, az Egy Törvényének nagyra becsült tudós papjaiként, az Atla-Ra tagjaiként, hogy biztonságba helyezzétek a Templomi Kristályokat.

Miközben annyian körülöttetek bűntudattal éltek a kristályok feletti ellenőrzés elvesztése miatt, valójában ez azért történt, mert Belial Fiai a harcias hódító Atlantiszi Árják ahogy tervezték azt, átvették a hatalmat Poseida felett, és ez vezetett a romboló erők megjelenéséhez és az özönvízhez. Annyi évezreden keresztül ezzel a bűntudattal éltetetek, és még most is folytattátok. Itt az ideje annak, hogy elengedjétek ezt. A harsonák ébresztőt fújnak!

A ti szent eskütök az Egy Törvényéhez, azt jelenti, hogy a mester kristályokkal soha többé nem szabad visszaélni és nem engedhetitek meg azt, hogy azok avatatlan kezekbe kerüljenek. Ezt az ígéretet tettétek és ennek a szentséges és jóságos céljai már megnyilvánultak. Olyan régóta, hosszú ideje vártatok ennek a beteljesedésére. A közös Szerződésünk teljesedése közeleg, és ezért minden elismerés megillett bennetek. Valójában ti tettétek ezt megtörténtté! A Kristályos Átalakulás és a már bejelentetett Felemelkedés meg fog történni. És ez most történik!!!

Mi azt mondjuk nektek, hogy, 12-12-12 nélkül nem következhetne be 12-12-21.

Az Igaz Felemelkedés most 12-12-12ben történik. Az Új Föld születése, pedig 12-12-21-ben kezdődik.

Metatron Vagyok és megosztom veletek az Igazságot

Szeretve Vagytok

És ez így van

 www.foldicsillagok.hu

 

 

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Szólj hozzá!