Skultéty Andrea

Skultéty Andrea vagyok. 12 éve foglalkozom a személyiségem tudatos fejlesztésével. Több mindent kipróbáltam, megtanultam, mint például: bioenergetika, parapsychológia, lélekgyógyászat, agykontroll, számmisztika, tarot, Ji King, grafológia, kineziológia, tőzsdetanfolyam, FOREX. Több tanfolyamot végeztem, pénzügyi intelligenciám fejlesztése érdekében, 20 évig dolgoztam a pénzügyi szektorban.

Jelenleg két céget vezetek.

A FengShuival 12 éve kerültem először kapcsolatba. Számtalan könyvet olvastam el ebben a témakörben. 2008-ban döntöttem tudásom rendszerezéséről, ekkor iratkoztam be FengShui Szakértői tanfolyamra, ahol kiváló eredménnyel végeztem.

2009-óta rendszeresen publikálok. Cikkeim jelentek meg „a mai nő” hírportálon, a „gazdagnők”, „natursziget” és „hősnők” oldalakon. Interjú készült velem a „kulturbutik.hu” oldalon, valamint az EzoTér magazinban. Szakértőként közreműködök a „mindenüttjó.hu”  a „napiotthon.hu” weboldalakon. 2010 szeptemberétől rendszeresen jelennek meg írásaim, a Minerva Capitoliuma című női magazinban.

A FengShuit magam is tudatosan alkalmazom, az életem, mindennapjaim része. Személyes tapasztalataim sokat segítenek a munkámban. Nagyon fontos a számomra, hogy minél többen ismerkedjenek meg általam ezzel az ősi, ma is működő tudománnyal. Legfontosabb célom, hogy érthetően, átadjam azt a tudást, amit az évek során megszereztem, hogy tanítványaim és ügyfeleim a FengShui tudatos alkalmazásával gazdagságot, bőséget, egészséget, boldog párkapcsolatot, teremtsenek életükbe, és elérjék mindazt a célt, amit kijelölnek saját maguk számára.

Elérhetőség: Skultéty Andrea

Okleveles FengShui Szakértő

30/359-54-56 begin_of_the_skype_highlighting 30/359-54-56 end_of_the_skype_highlighting

skultety.andrea67@gmail.com

www.fengshuis.hu

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!