Patak Cs. Gyöngyvér

Három fiú édesanyja vagyok, végzettségem szerint angol-testnevelés tanár, aerobikedző, néptánc oktató. Vállalkozóként a KismamaCompany alapítója, a Kaposvárimami főszerkesztője, a „Szoptass ügyesen!”című könyv szerzője, és az Anya és az Anya(g)i  Függetlenség Blog írója.

 

Számomra az ideális élet az, hogy főállású anyaként, saját vállalkozásban, a magam uraként azzal foglalkozzak, amit szeretek, ami lehetőséget ad az önmegvalósításra és a belső fejlődésre. Ami által segíthetek másoknak.

 

Azt gondolom, életünk egyik fő feladata, hogy másoknak adjunk – ez amellett, hogy örömet okoz, feltölt pozitív energiával, és másoknak is hasznára válik, segít elhinni, hogy a segítségnyújtás által jobb ember leszek.

 

Ebben a naptárban az anyaságot és a gyereknevelést szeretném párhuzamba állítani az üzleti életben való boldogulással.

 

Hiszem, ha egy nő anyaként „jól teljesít”, képes arra, hogy sikerre vigye az életét, bármely más területen. Miért? Mert az anyaság mindenre megtanít, amire a sikerhez szükséged lehet: Jó célkitűzés, döntési képesség, felelősségvállalás, kemény és hatékony munka, kitartás, határozottság, magabiztosság, fókuszálás, menedzseri, koordinátori és vezetői képesség, s még sorolhatnám.

 

Mindez a sok képesség a gyakorlat során alakul ki, ráadásul magától értetődően élvezed, szereted. Nincs más dolgod tehát, mint hogy az otthon tanultakat átvidd a „kinti világba”, és magabiztosan alkalmazd az üzleti életben is.

 

Az anyasággal és az anyagi függetlenséggel kapcsolatos bővebb „ars poetica”-mat itt olvashatod. http://businessmami.blogspot.com/p/mirol-is-szol-ez-blog.html

 

Ha pedig valódi támogató közegre és konkrét segítségre van szükséged a boldoguláshoz, vagy legalábbis a jó starthoz, akkor gyere és csatlakozz a KismamaCompany-hez, mely az anyukák anyagi boldogulását hivatott (elő)segíteni, egy tudatos és tettrekész nőkből álló támogató közösségben.

 

Honlapjaim:
KismamaCompany (www.kismamacompany.hu)
Kaposvárimami (www.kaposvar.imami.hu)
Anya és az Anya(g)i  Függetlenség Blog (www.businessmami.blogspot.com)
Szoptass ügyesen! (www.szoptassugyesen.hu)
Lázi Dombi Kulturális Egyesület (www.lazidombi.hu)

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!