Kőrösi Kati

Kőrösi Kati vagyok,
mágikus mondókákat írok.
A lényeget versbe szedem,
hogy könnyen megjegyezzem.

Napról napra, hétről hétre,
egyre többet gyűjtök össze.
Egyre jobban és ügyesebben,
hogy kicsinek, nagynak is segítsen.

 

Iskoláimat tekintve művelődésszervező, non-profit menedzser és térségfejlesztő végzettséggel rendelkezem. Internet kávézó működtetése idején kereskedő-boltvezető és vendéglátó-üzletvezető tanfolyamokra is jártam.
A változatosság és a hobbim kedvéért C-kategóriás horvát néptánc-oktatóként is tanítottam óvodás és felnőtt csoportoknak egyaránt.

 

Csodálatos élményt jelentett az agykontroll és az ultra – gyógyító technikákat oktató -tanfolyamokon a módszerek megismerése, elsajátítása. Alapjaiban változtatta meg életemet, életfelfogásomat, a mindennapokhoz való hozzáállásomat.

Az anyaságra készülve kezdtem odafigyelni igazán magamra, azóta alakítom, változtatom tudatosan napjaimat, szokásaimat, gondolataimat. Anyaként néztem szembe azzal, milyen önkorlátozó hiedelmek kísérnek gyerekkorom óta, amiket akaratlanul és észrevétlenül kezdtem továbbadni gyermekeimnek… Ilyen félelmek, korlátozó meggyőződések feloldásához adnak segítséget mondókáim, illetve ezek az önfejlesztő, lélekerősítő versikék a legkisebbek útravalójától a felnőttek “átprogramozásáig” használhatóak.

Szeretettel ajánlom honlapomat!

 

Kőrösi Kati
Mágikus mondókák egyszerűen és tudatosan

http://mondokak.hu

Önfejlesztés, lélekerősítés

– új alapok az élethez

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!