Farkas Anikó – Online Sikertréner

Több weboldal tulajdonosa, menedzsere. Alkalmazottból lett kényszervállalkozó, aki felvette a kesztyűt és dacolva a világgal űzi az ipart.

Ingyenes és fizetős anyagokkal segíti az online indulást.

Szolgáltatásai között weboldalelemzés, tanácsadás is szerepel.

 

Ügyfelek az elemzésről

http://www.gyesrolnetre.com/blogelemzes/

 

“Amikor az ember belemerül egy munkába, sokszor már nem is tudja kívülről, objektíven szemlélni azt. Ezt érezve legutóbbi weboldalam készítésénél Anikót kértem meg, hogy vessen néhány szakértő pillantást a honlapomra. Ő ezt meg is tette, és rövid időn belül a kezembe adott egy alapos, kimerítő, összeszedett elemzést, melyet hallgatva jó néhányszor csaptam a homlokomra felismerésemben. Úgy érzem, hasznos tanácsai segítségével honlapomat végre valódi céljaim szolgálatába állíthattam.”

Szigeti Annamária

 

“Még kb. csak az ötletek felét sikerült átültetnem a gyakorlatba, de máris ötödével javult a látogatottságom, és negyedével a feliratkozási konverzióm.”

Himer Csilla

 

Ügyfelek a Gyorsindulás anyagról

http://www.gyesrolnetre.com/gyorsindulas/

 

“Anikó ebben az anyagban rávilágít arra, hogy nem annyira misztikus az online megjelenés, mint amennyire kezdőként hinnénk. Ez a segédeszköz tulajdonképpen egy gyakorlati útmutató, amely segít megérteni azt, hogy mennyire gyorsan és hatékonyan használhatja valaki úgy a közösségi média adta eszközöket, hogy szinte bárki képes legyen a saját személyével kapcsolatos önmárka felépítésére.”

Váraljay Gabriel

 

“Tetszik a hanganyag, szerintem szépen felvázoltad hogyan indíthatunk egy új vállalkozást az interneten, akár kisebb költségvetéssel is.”

Kurali Zoltán

 

Visszatekintés – amúgy biztatás képpen

 

1994: Minden egyes statisztika gyakorlaton sírtam, mert vagy a monitort néztem, és próbáltam megérteni a mediánt meg a móduszt, vagy a tanár kezét figyeltem, mikor milyen billentyűt üt le:( Első találkozásaim az asztali személyi számítógéppel annak hőskorában.

1995: Egy ismerőst kértem meg a diplomadolgozat begépelésére, nyomtatására.

1997: Tanítani kezdtem korábbi alma materemben, azonnal tananyagfejlesztést bíztak rám. Egy éven át minden reggel és délután a sírás kerülgetett, mert rettegtem a géptől. De röpke fél év alatt megtanultam az alapvető Windows dolgokat, hiszen meg kellett írni a jegyzeteket.

1997-2004: oktatói, kutatói pályám szükségessé tette a Word, az Excel, Power Point és az internet alapos megismerését, használatát. Negyedik diplomámat és a doktori dolgozatomat már magam szerkesztettem.

2007: Első online tanfolyam, elkezdek blogolni, sőt Drupal oldalt építek. Pénzt kerestem a neten.

2008: Újabb tanfolyam, újabb blogok, beleszerettem a WordPressbe. Még több pénzt kerestem a neten.

2008-2010: Termékek, szolgáltatások online értékesítése több oldalon, több témában, folyamatos tanulás – és pénzkeresés

2010-: Az évek során szerzett tapasztalatokra és a folyamatosan fejlesztett tudásra alapozva coachingolok és tanácsadok, elemzek, miközben a szakmámra és hobbimra alapuló oldalaim és tevékenységeim is egyre népszerűbbek.

 

 

Dr.Farkas Anikó

Online Sikertréner

http://www.gyesrolnetre.com/

http://www.gyesmellecash.hu/

 

2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Kalendárium

2015 - Szerelmetes Kalendárium

Kapcsolódó bejegyzések

Címkék

Oszd meg ezt!

Szólj hozzá!